Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Mirabela Dauer a văzut toată lumea, deși urăște călătoriile. “Singurul loc unde vreau să fiu e acasă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Mirabela Dauer a văzut toată lumea, deși urăște călătoriile. “Singurul loc unde vreau să fiu e acasă”

Unii pun bani deoparte tot anul pentru a vedea două-trei țări pe an, alții își fac din a bate lumea în lung și-n lat un mod de viață. Mirabela Dauer... a mers peste hotare strict de nevoie, că i-a cerut meseria. Interpreta de 71 de ani ne-a mărturisit un lucru surprinzător: detestă călătoriile.

De Ana Maria Păsat,

Chemată să cânte pentru românii care și-au părăsit țara natală și s-au stabilit pe alte continente, Mirabela Dauer a văzut, de-a lungul vieții, aproape toată lumea. Mulți o invidiază pentru bogăția de amintiri culese astfel și albumele pline cu poze de prin Europa și America. Însă doar prietenii știu că aceste deplasări au fost pentru ea o corvoadă, nu o plăcere, oricât ar suna de bizar.

mirabela dauer

„Nu mi-am dorit să ajung nicăieri. Singurul loc unde vreau să fiu e acasă. Iar dacă s-a întâmplat să plec, așa a fost să fie. Eu nu iubesc drumurile, deși sunt Rac”, a declarat artista pentru Libertatea.

Nici măcar prin țară n-o trage ața să umble. Ba chiar și evenimentele mondene, care presupun o deplasare la mică distanță de casă, le cam fentează. Tot pe motiv că nu-i place să plece de acasă.

„Eu merg numai acolo unde am prieteni”, a precizat ea zilele trecute, când a onorat cu prezența evenimentul organizat de Marina Almășan, cu ocazia lansării celei de-a noua cărți semnate de ea.

Are proiecte îndrăznețe, la 71 de ani

În ciuda vârstei și a încercării prin care a trecut la începutul anului – o operație grea, în timpul căreia i-a fost extirpat un rinichi -, Mirabela Dauer își păstrează ritmul și are proiecte îndrăznețe. Nu intenționează să renunțe sub nici o formă la scenă, locul unde și-a petrecut cea mai mare parte a vieții. Artista vrea să cânte, până la sfârșitul anului, toate cele 20 de piese făcute în 2017, pe care nu a apucat să le prezinte din cauza problemelor de sănătate.

„Trebuie să termin cele 20 de piese înregistrate anul trecut. Le-am înregistrat, dar nu le-am cântat. O să le cânt anul acesta pe toate”, a adăugat artista.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Gabriela Cristea și Tavi Clonda se opresc după cel de-al doilea copil. „Nu m-aș hazarda la al treilea”

Close
Închide
  Close