MENIU CAUTĂ
14 Mai. 2017 16:14

Mirabela Dauer, după Eurovision 2017. Artista e foc și pară

Distribuie

Mirabela Dauer, după Eurovision 2017. Artista și-a vărsat năduful după finala Eurovision 2017, care a avut loc la Kiev.

Sâmbătă, 13 mai, a fost desemnat câștigătorul Eurovision 2017. Concursul a fost câștigat de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cel care are mari probleme cu inima și are nevoie de un transplant.

La finala Eurovision 2017, România a fost reprezentată de Ilinca și Alex Florea, cu melodia Yodel It, cu care au obținut cea mai bună clasare din ultimii ani a României, respectiv locul 7.

După concurs, marea artistă Mirabela Dauer și-a spus foarte clar părerea și i-a criticat dur pe cei care au comentat negativ la adresa Ilincăi și a lui Alex Florea.

 

Mirabela Dauer, după Eurovision 2017. „Vai de capul vostru”

 

„Nici nu s-au terminat emoțiile copiilor la EURoVISION ȘI CÂRCOTAȘII, FRUSTRAȚII, tot felul de specialiști CRITICĂ!!!! Vai de capul vostru de „”””specialiști”””!!!!

Nici acum nu sunteți convinși că acest ” festival”” este pentru ei…. își dau premii unul altuia!!!! MULTUMESC MOLDOVA…. CA ÎNTOTDEAUNA EȘTI LÂNGĂ NOI!!!! Pentru ceilalți nu existăm!!!!! Noroc că dragii noștri (Măria sa) publicul, a mai dres ceva!!!BRAVO MIHAI ALEXANDRU , BRAVO ALEX , BRAVO ILINCA!!!! Ați fost MINUNAȚIIII!!!! ???????????????????????????????”, a comentat Mirabela Dauer.

Citește mai multe despre finala eurovision 2017, ilinca si alex florea și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii