Miranda Kerr (31 de ani) şi Orlando Bloom (37 de ani) au cariere de succes, un copil superb, pe micuţul Flynn (3 ani), iar în lumina reflectoarelor păreau cuplul perfect, însă dacă este să ne luăm după presa de scandal din SUA, situaţia nu a fost niciodată roz între supermodelul Victorias Secret şi actorul din “Stăpânul inelelor”.
Jurnaliştii americani susţin că au aflat dedesubturile separării subite a unuia dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Conform unor surse din anturajul celor doi, Miranda ar fi mărturisit că, spre finalul mariajului, Orlando bea din ce în ce mai mult, uneori până cădea lat, şi că, în repetate rânduri, a snopit-o în bătaie.
“Bea atât de mult, că de multe ori uita unde se află şi se transforma într-un cu totul alt om. De multe ori devenea irascibil, chiar violent”, a povestit un prieten de-al supermodelului despre Bloom.
Deşi nu a apărut niciodată în public cu semne de agresiune pe corp, au fost situaţii când frumoasa australiancă a fost văzută ieşind în fugă din locuinţa lor, cu fiul ei în braţe şi extrem de supărată.
Pe de altă parte, de câte ori a fost întrebată despre motivele destrămării căsniciei ce a durat trei ani, Miranda a refuzat să facă vreun comentariu. La fel a procedat şi fostul ei soţ. Cei doi nu s-au certat în privinţa partajului, Orlando rămânând cu averea de 35 de milioane de dolari neatinsă, iar Miranda păstrând, la rându-i, cele 20 de milioane de dolari adunate.
Fotografii: Hepta, Northfoto

hepta_916005.jpgIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Urmărește-ne pe Google News