MENIU CAUTĂ
13 Ian. 2019 10:49

Mircea Badea reacționează după ce s-a spus că Smiley ar fi datornic la stat. “Dacă s-a deschis sezonul la belit… “

Distribuie

În urma informațiilor apărute în presă,  cum că Smiley ar fi datornic la stat cu o sumă destul de mare, Mircea Badea îl ironizează pe artist în stilu-I caracteristic! Prezentatorul TV a transmis un mesaj pe contul său de Facebook.

Jurnalistul Rareș Bogdan a publicat, miercuri, pe pagina de Facebook, un document din care reiese că ANAF continuă operațiunea de inventariere a artiștilor și fotografilor de la nunți. Pe document apare și numele lui Smiley, ca fiind datornic la stat cu o sumă considerabilă.

”Dacă s-a deschis sezonul la belit cântăcioși, sunt fan!”, a scris Mircea Bade ape conntul de socializare. La scurt timp după ce au apărut informațiile, Smiley a transmis punctul de vedere prin intermediul avocatei.  Într-un punct de vedere trimis redacției, avocata lui Smiley precizează că situația la care face referire documentul ANAF Arges a avut loc în primăvara anului 2015. Atunci, s-a constata că artistul ar fi trebuit să colecteze TVA cu un an mai devreme decât a făcut-o. Potrivit avocatei, incidentul s-a datorat „s-a datorat unor neclarități în legislația fiscală de la acea vreme și a opiniilor diferite pe acest subiect, dar în niciuncaz din dorința de a se sustrage de la plata taxelor, situația fiind soluționată tot în anul 2015”.

Citește și

Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, „coafată după un catalog Igiena 1980”, Viorica Dăncilă, „ținută impecabilă”!

Citește mai multe despre ANAF pe Libertatea.

Comentarii