De Ana Maria Păsat,

Mircea Dinescu este proprietarul unui conac plasat pe malul Dunarii, în comuna doljeană Cetate. Cu timpul, poetul l-a transformat dintr-o ruină în propria-i locuință, iar aici a organizat de-a lungul vremii o serie de evenimente culturale. Restaurantul din interior a avut o mulțime de clienți, iar vinurile din cramă, făcute din  podgoriile sale, sunt la mare căutare. Ei bine, după o perioadă în care acesta avea grijă mai mult de la distanță de investiția sa, Mircea Dinescu s-a mutat la conac!

”De fapt nu e un conac, e o căpitănie a portului – cetate, făcut de meșterii italieni în 1980. A fost o ruină pe care eu am refăcut-o. Acum acolo locuiesc. În București vin când sunt în juriu sau când trebuie să fac Politică și delicatesuri. Nu mai suport Bucureștiul. Uneori fac doua ore și jumătate de acolo, apoi când intru în București încă o oră juma până la destinație. E de nesuportat”, ne-a spus juratul din cadrul emisiunii ”Vedeta populară”, moderată de Iuliana Tudor.

Ce-l interesează ca jurat

Chiar dacă prezintă și ”Politică și delicatesuri”, Mircea Dinescu a acceptat să facă parte din juriul unui show-concurs, ”Vedeta populară”, difuzat la TVR, în care are misiunea de a descoperi cel mai talentat concurent de muzică populară.

”De patru ani de zile, de când fac Politică și delicatesuri, am și muzică lăutărească. Am umblat eu să descopăr bătrâni, rapsozi. Mă interesează și zona asta. E posibil ca pe unii dintre concurenți să-i invit și la emisiunea mea. E posibil să vină și un pește mare. Pe mine mă interesează nu numai vocea. Se spune că mulți sunt talentați, dar puțini sunt expresivi. Există cazuri triste de oameni cu voce care au apărut, au avut succes, dar au dispărut că le lipsea asta”, a mai spus Mircea Dinescu pentru Libertatea.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Jorge e tată de trei ori, chiar dacă are doar doi copii pe numele său. ”Îi iubesc pe toți la fel”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse