MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2016 21:07 , de Miruna Darcovici

Mirela Boureanu Vaida a născut un băiețel, după un travaliu de o oră și jumătate

Distribuie

Sâmbătă, Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a născut un băiețel care va purta numele Vladimir Alexandru și care la naștere a primit nota 10.

Deja mămica unei fetițe superbe, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a născut pe cale naturală, în jurul orei 19:00, după un travaliu de o oră și jumătate, un copilaş sănătos tun, de 52 de cm şi 3,780 kilograme, potivit Antena 1.

Micuțul le va bucura viaţa celor doi proaspăt părinţi, care sunt în culmea fericirii. De acum, fetița perezentatoarei tv va avea un frăţior de care va trebui să aibă mare grijă, alături de mami și tati.

Mirela Boureanu Vaida este cunoscută publicului din România grație emisiunii „Mireasă pentru fiul meu', pe care a moderat-o la Antena 1. De când a intrat în concediu de maternitate, prezentatoarea a fost înlocuită la cârma show-ului de actrița Paula Chirilă. Mirela Boureanu Vaida a născut chiar la termen, ziua de 20 august fiind deja știută, după cum declara recent vedeta pentru Libertatea. Prezentatoarea mai are o fetiță frumoasă foc, Carla, de un an și jumătate.

Totuși, prezentatoarea nu vrea să se oprească aici și își mai dorește încă un copil, cum cum declara acum ceva vreme. 'Încă nu ştiu cum va fi cu doi copii, mă tot gândesc că am o dragoste infinită pentru Carla, nu ştiu cum s-ar putea împărţi ea cu alţi copii. Dar am înţeles de la alte mămici că poţi avea 8 copii, vor exista tot atâtea feluri de dragoste pentru fiecare dintre ei. Sunt copleşită, mă simt binecuvântată de Dumnezeu, iar casa plină cu copii e o sărbătoare în fiecare zi. Ce credeţi? Mai vreau o fetiţă! E în plan, numai că nu ştim când. Toată lumea ne spune că în momentul în care va veni şi băie­ţelul, care pare foarte agitat încă de pe acum, lucrurile se vor schimba şi va fi mult mai greu şi s-ar putea să mă mai gândesc dacă mai vreau un copil sau nu. Însă în acest moment, eu şi soţul meu ştim deja numele pentru următoarea fetiţă, deci pentru al treilea copil. E o chestiune de timp. Ne gândim totuşi să îi lăsăm pe Carla şi pe frăţiorul ei să crească puţin, să aibă cel puţin patru ani cel mic şi, dacă Dumnezeu ne ajută, mai vrem o fetiţă. De fapt, vrem orice. Ne-am dori tare mult să avem trei copii', spunea Mirela Boureanu Vaida pentru Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii