Mergi direct la conținut »
Misty a născut în mare secret o fetiță perfect sănătoasă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Misty a născut în mare secret o fetiță perfect sănătoasă

Misty a născut în mare secret o fetiță perfect sănătoasă

Misty a născut în mare secret o fetiță perfect sănătoasă. Artista și Keo au devenit părinți a treia zi de Crăciun însă au preferat să țină totul secret, așa cum de altfel au ascuns și faptul că vor avea un copil.

De Livia Lixandru,

Misty nu a putut naște natural, așa că medicii au decis să îi facă cezariană.Se pare că cei doi artiști vor să țină departe de ochii presei viața de familie.

Au ținut sarcina secretă

Fetița celor doi  a primit nota 10 din partea  medicilor, a cântarit 3,010 kilograme  și a măsurat 50 de centimetri! Keo și Misty au o relație de mai mulți ani și chiar au vorbit despre căsătorie la un moment dat.

Cei doi și-au început povestea de dragoste chiar în timp ce Keo era într-o relație cu cântăreața Andreea Bălan.

“Keo și Alexandra au încercat să țină secretă sarcină și să nu spună nimănui că vor avea un bebeluș! Cântăreața este în ultimul trimestru și a ascuns bine totul, mai ales că avut și norocul să nu ia prea mult în greutate!

Vă vine să credeți sau nu, ea este gravidă în șapte luni și jumătate și, din câte se pare, pe la mijlocul lui ianuarie, va deveni mamă! Cel mai probabil, cântăreața va naște în Elveția, țara în care Keo a trăit foarte mulți ani și unde își are și părinții!”, au dezvăluit persoane apropiate celor doi artiști pentru Wowbiz.

Citește și

Camerele pentru rovinietă 2018. Unde te pot surprinde dacă nu ai plătit taxa de drum

Fosta iubită a lui Lewis Hemilton descrie regulile ciudate ale pilotului privind toaletele

Close
Închide
  Close