De Livia Lixandru,

Vestea a fost dată chiar de Magda Coman, pe rețelele sociale, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre divorț și despre cu este perceput acesta, de fapt, de cei din jur.

”Există viață după divorț! Unora le este frică să divorțeze, asa cum altora le este teamă sa se căsătorească. Și unii, și alții au dreptate. Nu există un manual pentru cei care vor să își lege destinele așa cum nu există legi universal valabile pentru cei care vor să ”scape”.

Sa scape de ce? De chin. Atât de cel fizic, în multe cazuri, cat și de cel emoțional. E mai bine să pierzi pe cineva care nu te-a meritat decât să te pierzi pe tine, crezând că merită.

”Până când moartea ne va desparți!”. Mulți nu au înțeles despre ce este vorba. De cele mai multe ori e vorba de ”moartea sentimentelor”.

Magda Coman
Magda Coman

Niciodată nu a fost ușor să întorci foaia sau chiar să o rupi. În cele mai multe cazuri, adăugăm file noi de poveste. Însă nu e o poveste cu happy end. Să stai într-o relație toxică, să îți compromiți mintea și inima, să îți îngropi adânc sufletul și să îți anihilezi ființa nu este o afacere profitabilă pe termen lung.

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie
Recomandări

Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie

Căci tot pe termen lung tu vei fi vinovatul principal. Iar atunci când te complaci într-o relație compromisă, nu ești o victimă, ci un complice. Cel mai mare complice la nefericirea ta. (…)

”Există viață după divorț? Ooh, da!”

Să îți revendici dreptul la fericire nu te face un idiot. Și nici prost. Prost ești dacă stai și înduri. Pumni și cuvinte amare. Palme și indiferență. Crezi ca îți va fi greu fără? Eu cred ca îți va fi mult mai bine cu! Cu tine.

Crezi ca ești primul care își dorește un nou început? Nu îl vei avea dacă te scalzi în același sfârșit. Crezi ca vei fi judecat de copiii tăi? Sa stai într-o relație toxică de ”dragul” copiilor nu înseamnă să le arăți acestora cat de fericit ești, ci să le oferi cel mai bun exemplu de ”Cum să fii nefericit!”.

Te vor judeca. Ca nu ai plecat. Și ca i-ai chinuit și pe ei. Mai mult decât pe tine. Crezi ca nu vei rezista? Până acum cum ai rezistat?! Dumnezeu nu ne da mai mult decât putem duce.

Prinde curaj și închide ușa. Numai așa se pot deschide altele. Păstrează-ti credința și apasă butonul de Stop. Numai așa vei putea să te bucuri de un nou capitol.

Există viață după divorț? Ooh, da! Și încă ce viață! Pentru că viața nu se termină atunci când partenerul nepotrivit dispare de lângă tine. Ea atunci începe!”, a fost mesajul postat de Magda pe Facebook.

Citeşte şi:

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

Cum a reușit Cristina Bălan să dea jos 40 de kilograme: „Aveam aproape 100 după naștere”

În primele minute de Black Friday au fost probleme cu plățile online la eMAG. Internauții s-au plâns și de stocurile mici

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult