Mergi direct la conținut »
Rușine cu ea! Monica Bârlădeanu a traversat o perioadă grea, la începutul carierei. “În primă fază, nu te suporți. Te detești”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rușine cu ea! Monica Bârlădeanu a traversat o perioadă grea, la începutul carierei. “În primă fază, nu te suporți. Te detești”

Rușine cu ea! Monica Bârlădeanu a traversat o perioadă grea, la începutul carierei. “În primă fază, nu te suporți. Te detești”

La 40 de ani, Monica Bârlădeanu are deja în CV producții cinematografice, seriale și emisiuni TV, e o actriță cu experiență și asta se vede inclusiv în atitudine. Siguranța asta de sine nu i-a venit însă natural dintotdeauna. Interpreta Carlei din serialul “Vlad”, difuzat la PRO TV, ne-a mărturisit că, la începutul carierei, a traversat o perioadă foarte grea, în care nu avea încredere în sine și nu se plăcea ca actriță. Deloc!

De Andreea Romaniuc Archip,

“În primă fază, efectiv nu te suporți, nu suporți nici să te vezi, nici să te auzi, ți se pare că parcă nu e vocea ta! E foarte firesc să fie așa. Vocea sună într-un fel în mintea noastră, în momentul în care o auzi înregistrată, deci din afară, venind din altă parte, din altă sursă decât din interiorul tău, ți se pare că e ceva care nu-ți aparține, pur și simplu, are o altă rezonanță… Te detești, evident, pentru foarte multă vreme, dar nu pentru că ai argumente, ci pentru că nu seamănă cu tine. Asta e senzația pe care o ai. Am fumat perioada asta, am trecut peste ea, am metabolizat-o”, a detaliat, pentru Libertatea, Monica Bârlădeanu lupta cu “demonii” ei interiori de la începutul carierei.

“Când apăream pe ecran, lăsam capul în jos, așteptam să treacă”

Monica Bârlădeanu se rușina cu ea, la începutul carierei/ Foto: Unica

O altă piatră de încercare a reprezentat-o pentru ea lansarea filmelor în care a jucat. “Îmi era foarte greu la premiere… În momentul în care apăream pe ecran, eu eram sprijinită de spătarul scaunului de cinematograf, lăsam capul în jos, așteptam să treacă. Închideam ochii când mai plângeam sau mai făceam diverse lucruri sensibile pe ecran. Așa treceam peste”, își amintește actrița.

În timp, Monica a scăpat de trăirile care o chinuiau și se poate uita detașată la filmele, serialele sau emisiunile în care apare. În plus, acum, din experiență, știe rezultatul filmărilor din momentul în care regizorul spune stop și camera se oprește, iar dacă își dă seama că n-a jucat bine, solicită o dublă: “Simt dacă n-am dat tot, mă duc și îi spun: Hai, te rog eu mult, hai să mai facem o dublă, că simt că se poate mai bine! Dar în momentul în care simt că am dat tot, nu mă mai uit, nu trebuie să verific, sunt OK cu ce am livrat”, a precizat ea.

Video: Bogdan Sorocan

Close
Închide
  Close