De Oana Tonca,

Deranjată de ultimele lucruri scrise despre ea, Monica Gabor a decis să facă lumină şi să pună capăt acestor zvonuri deranjante. Astfel, fosta doamnă Columbeanu a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook.
„Bună, dragii mei! Revin cu drag la voi, este întotdeauna o plăcere sa citesc mesajele de susţinere pe care mi le trimiteti in fiecare zi! Referitor la ultima ştire senzationala, dar mai ales fictiva despre mine, vreau sa va marturisesc ca nu am avut niciodată astfel de intentii, dimpotrivă, deşi viata a fost dură cu mine, am avut întotdeauna taria sa merg mai departe atat pentru fetita mea cât si pentru toate celelalte persoane care ma iubesc! Pe voi ce va determina sa mergeţi mai departe cand aparent sunteţi intr-o situaţie fără soluţie?”, a scris Moni pe Facebook.

Cine este Monica Gabor?

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău, având numele de fată Gabor. Ea este una dintre cele mai controversate vedete din România şi un fotomodel apreciat atât în ţară cât şi peste hotare. Bruneta a devenit cunoscută după ce în 2005 s-a cuplat cu omul de afaceri Irinel Columbeanu şi s-a mutat în vila acestuia din Snagov. Cei doi s-au căsătorit în 2006, după ce fotomodelul a împlinit 18 ani, iar un an mai târziu li s-a născut şi prima fiică, Irina. În 2007 Monica şi Irinel Columbeanu au fost implicaţi într-un scandal, după ce în presă au apărut imagini cu vedeta care îi făcea sex oral soţului ei într-un restaurant. Din punct de vedere profesional, diva a participat la mai multe prezentări de modă în ţară şi străinătate, a fost desemnată „Cea mai sexy femeie din România” de cititorii FHM şi în 2005 a câştigat titlul de Top Model România. Alături de Irinel, Monica Columbeanu a avut emisiunea „By Monica Columbeanu”, la B1 TV, iar apoi, la acelaşi post de televiziune, diva a realizat emisiunea „Irina”. Cu toate că şi-a ocupat timpul cu modelingul, Monica Columbeanu şi-a terminat cu brio liceul şi a urmat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. În 2010, căsnicia Monicăi cu Irinel a început să scârţâie, fotomodelul mutându-se în Los Angeles, împreună cu fiica sa, Irina. În 2011, cei doi au divorțat.

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații