Mergi direct la conținut »
Monica Gabor, o mama model pentru băiețelul lui Mr. Pink. Gestul emoționant făcut de fosta doamnă Columbeanu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Gabor, o mama model pentru băiețelul lui Mr. Pink. Gestul emoționant făcut de fosta doamnă Columbeanu

Monica Gabor, o mama model pentru băiețelul lui Mr. Pink. Gestul emoționant făcut de fosta doamnă Columbeanu

Toată vacanța de vară, Irina Columbeanu a fost alături de mama ei, dar și de fratele vitreg, în America. Cei trei s-au înțeles de minune și au petrecut mult timp împreună.  Acum, după ce Irina s-a întors în România, Monica Gabor îi acordă mult timp fiului lui Mr. Pink și se ocupă de educația acestuia.

Vedeta îl însoțește pe acesta la școală și îl ajută la proiectele pe care le are pentru acasă. Monica a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj, ce dovedește încă odată cât de mândră este aceasta de fiul iubitului ei.

„Eu și Antony am făcut împreună un discurs despre pace inspirați de Dalai Lama. Am avut emoții, dar într-un final a meritat pentru că a fost in onoarea Zilei Internaționale a Păcii. L-am îmbrăcat frumos în hainele lui tati, care a fost călugăr în trecut, și a intrat imediat în atmosferă”, a scris Monica Gabor pe contul  de socializare.

Citește și

Parteneriatul civil, la un pas de Parlament. Ce drepturi vor avea cuplurile formate din două persoane de același sex

 

Close
Închide
  Close