Mergi direct la conținut »
Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Unde a avut loc ceremonia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Unde a avut loc ceremonia

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. Unde a avut loc ceremonia

Monica Gabor s-a căsătorit în secret, în Statele Unite ale Americii. Fosta doamnă Columbeanu a devenit soția chinezului afacerist Mr. Pink, lângă care a început o nouă viață la mii de kilometri departe de casă.

De Livia Lixandru,

Nunta a avut loc în America, acolo unde vedeta locuiește împreună cu iubitul ei, dar și cu fiul acestuia și Irina Columbeanu. Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit, iar cel care i-a dat de gol a fost chiar Emil Gabor, tatăl vedetei.

„Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge, că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a declarat Emil Gabor pentru Ciao.

În ultima perioadă, tatăl surorilor Gabor a avut probleme de sănătate, iar singura care a fost fizic lângă el a fost Alina, sora Monicăi și a Ramonei. Celebrele surori Gabor nu mai locuiesc în România de ani buni, însă își ajută tatăl financiar.

De ceva timp, Monica Gabor a dispărut chiar și de pe rețelele de socializare, iar atunci când mai postează câte ceva promovează afacerile lui Mr. Pink.

Close
Închide
  Close