Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Monica Gabor a intrat în pauză vocală și lucrează la un... copil! Vorbește doar cu aprobarea lui Mr. Pink!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Monica Gabor a intrat în pauză vocală și lucrează la un... copil! Vorbește doar cu aprobarea lui Mr. Pink!

EXCLUSIV/ Monica Gabor a intrat în pauză vocală și lucrează la un… copil! Vorbește doar cu aprobarea lui Mr. Pink!

După o perioadă în care a fost foarte activă, Monica Gabor a intrat în pauză vocală. Totul are legătură cu iubitul său, Mr. Pink, care o lasă “să-și facă de cap” doar când e momentul să-i promoveze afacerile.

De Petre Dobrescu,

Timp de luni bune, Monica Gabor revenea în showbizul autohton, cu scopul bine precizat de a-și lansa propria afacere online, pe care o demarase împreună cu iubitul său milionar, Mr. Pink. Vedeta a vorbit chiar și despre relația pe care o are cu afaceristul chinez, și-a făcut publice vacanțele petrecute cu fiica sa și nu numai. În perioada în care a stat în România, ea a bifat și mai multe bartere. Mai precis, ceva servicii gratuite, oferind, în schimb, promovarea acestora. Cu alte cuvinte, a fost o prezență cât se poate de activă pe plaiurile noastre mioritice. Odată însă revenită în America, planurile s-au schimbat. De aproximativ o lună, Monica a intrat în… pauză vocală, la cererea lui Mr. Pink! Aceasta mai vorbește, doar cu aprobare, cu rudele și câteva amice foarte bune.

Și-a propus să-i facă urmași lui Mr. Pink!

Potrivit apropiaților, dispariția Monicăi are legătură și cu dorința acesteia și a lui Mr. Pink  de a deveni părinți. Cei doi au decis să facă un copil și să apeleze chiar și la fertilizarea in vitro în cazul în care acest lucru nu se va putea pe cale naturală, din cauza unor tratamente pe care Monica le-a luat mult timp, de fiecare dată când a avut probleme cu tenul.


Obiceiuri și tradiții de Sfânta Parascheva. Ce nu ai voie să faci de Sfânta Parascheva

Close
Închide
  Close