Mergi direct la conținut »
Monica Odagiu a sperat că Dan Bittman o duce la Paris. În final au ajuns... la Varna!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Odagiu a sperat că Dan Bittman o duce la Paris. În final au ajuns... la Varna!

Monica Odagiu a sperat că Dan Bittman o duce la Paris. În final au ajuns… la Varna!

Dan Bittman pare că gestionează tot mai mai greu relația cu mai tânăra sa admiratoare și protejată, frumoasa actriță și solistă Monica Odagiu. Dar dovedește că nu și-a pierdut farmecul!

De Florian Gheorghe,

După doi ani de legătură cu năbădăi, Monica încă așteaptă ca solistul ei preferat să-i cânte sincer ”Ți-am dat un inel”. Între timp, focoasa blondă a sperat măcar că Bittman o va însoți măcar într-o vacanța în orașul iubirii, Paris. N-a fost să fie, așa că Odagiu a plecat, pâna la urmă, cu sora ei.

Într-un final, Dan Bittman a reușit să o împace. În loc de-o saptămână la Paris, i-a oferit o seară romatică …la Varna, în Bulgaria. Practic, iată cum au stat lucrurile. Imediat ce Monica, căreia Dan Bittman i-a dat un start în showbiz, s-a întors de la Paris, acesta a venit val-vârtej la concertul trupei Holograf de pe litoral (”Live pe plajă-Europa FM”, Venus), iar a doua zi a plecat cu artistul, dar și cu Tavi Colen și iubita sa, la Balcic, peste graniță.

Potrivit informațiilor noastre, seara, cei doi au preferat să dea o fuga la Varna, pentru o cină romatică. În măsură, se pare, să compenseze vacanța la Paris!

Monica Odagiu a crezut că Dan Bittman o va duce la Paris, dar au ajuns la Varna

Admirată de mulți, viața lui Dan Bittman (56 ani) este exact ca-n piesa cântată de el ”Hai în lună” (”Am o iubită pe Lună, o iubită pe Marte/ E racheta aprinsă să mă ducă departe”). Este un tată model pentru cei trei copii ai săi și are o relație specială cu mama lor, compozitoarea Liliana Ștefan. Totuși, nu-și ascunde pasiunea pentru tânăra căreia i-a compus o melodie, ba chiar a cântat-o în duet cu ea, fapt fără precedent în cariera artistului.

Cea care îi susține forța creatoare a solistului de la Holograf, fosta concurentă de la ”Vocea României” (2012) și ex-membră a trupei Lala Band, Monica Odagiu l-a însoțit pe acesta la mai multe concerte în țară, dar, în ultimii doi ani au fost văzut bucurându-se de mici vacanțe nestingheriți, prin Vama Veche, locul lor de suflet.

Acolo au și filmat împreună videoclipul melodiei compusă de Dan Bittman pentru Monica Odagiu­ -”Stau cu picioarele în apă rece”.

CITESTE SI Salarii și de 4.000 de euro pe lună! Bugetarii care aveau ca scop stoparea pestei porcine câștigă de 10 ori mai bine decât un profesor

 
 
Close
Close
Închide