Mergi direct la conținut »
Monica Pop dă ultimele informații despre Mihai Constantinescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Pop dă ultimele informații despre Mihai Constantinescu

Monica Pop dă ultimele informații despre Mihai Constantinescu

Binecunoscutul medic oftalmolog Monica Pop a oferit detalii noi despre starea de sănătate a îndrăgitului interpret de muzică ușoară Mihai Constantinescu.

De Dana Aramă,

Mihai Constantinescu se află în spital de multe săptămâni. Medicul Monica Pop se numără printre cei care îl vizitează frecvent pe artist. Aceasta a oferit detalii despre starea de sănătate a căntărețului în cadrul emisiunii „Se întâmplă în România”, de la Antena 3.

„Față de săptămâna trecută mie mi s-a părut o ușoară ameliorare, arăta bine, așa cum arăta el decât de obicei – este mai slab decât înainte. Este însă extrem de bine îngrijit.

Am văzut lista de tratament – este absolut perfect ceea ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine”, a declarat Monica Pop.

Mihai Constantinescu se află de ceva vreme la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București.

Close
Închide
  Close