Mergi direct la conținut »
Monica Tatoiu a vorbit despre moartea lui Ilie Balaci. “Nu aș putea suporta“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Monica Tatoiu a vorbit despre moartea lui Ilie Balaci. “Nu aș putea suporta“

Monica Tatoiu a vorbit  cu tristețe despre moartea fostului fotbalist, Ilie Balaci. Femeia de afaceri a ținut să precizeze că nu ar suporta ca soțul ei să se stingă din viață înainte ei, pentru că durerea ar fi prea mare.

„Vorbeam cu Tatoiu şi îi spuneam că mi-aş dori să mor înaintea lui. Nu aş putea suporta. E foarte greu. Soţia este tânără (soţia lui Ilie Balaci), e foarte greu să-ţi imaginezi viaţa fără partener”, a spus Monica Tatoiu.

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci, supranumit „Minunea Blondă”, va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Sineasca din Craiova. Balaci a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, în urma unu infarct. Marți, în jurul orei 13.00, sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului mare fotbalist a  ajuns la Biserica Sf. Ilie din Craiova, acolo unde va fi oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei. Numai familia și rudele vor avea acces în incinta bisericii.

 

Citește și

Bombă de o ironie supremă în procesul “Colectiv”: Oamenii lui Arafat de la ISU cer expertiză “pentru că infecțiile nosocomiale din spitale au contribuit la moartea celor arși”

 

Close
Închide
  Close