MENIU CAUTĂ

Motivul pentru care Andreea Popescu a devenit atât de credincioasă. “Doamne, mai lasă-l o zi, să-i spun că îl iubesc“

Distribuie

Andreea Popescu a devenit mamă pentru prima oară, în vara acestui an, iar atenția ei este concentrată acum, doar pe creșterea micuțului Ioachim. Fosta dansatoare a Deliei a vorbit despre un moment trist din viața ei și a dezvăluit amănunte mai puțin știute despre familia ei.

„Nu am avut informație. Mama nu m-a dus niciodată la împărtășit, nu m-a dus niciodată la biserică atunci când eram mică, am crescut îndepărtată de biserică, iar acum, mi se pare grav acest lucru. Am tânjit după dragostea de Hristos, de bisericp, dar nu știam. Era așa o neîmplinire sufletească, până m-am reîntors la Hristos și s-au așezat, așa… a spus fosta dansatoare a Deliei, potrivit Spynews.

 „Când tata era în comă și doctorii spuneau că nu mai are nicio șansă să se trezească. Era la Terapie Intensivă și am zis: Doamne, mai lasă-l o zi, să-i spun că îl iubesc și toată viața mea o să ți-o dedic Ție.  Mi l-a dat Dumnezeu patru zile a povestit Andreea Popescu. În luna iunie, Andreea Popescu a născut un băiețel perfect sănătos, pe care îl cheamă Ioachim. Aceasta trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Citește și

Judecătorii lui Liviu Dragnea de la ICCJ. De cine a scăpat președintele PSD și de cine se lovește la judecată

 

Citește mai multe despre andreea popescu, dansatoare și tata pe Libertatea.

Comentarii