MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/Motivul pentru care Cătălin Măruță iubește sărbătorile de iarnă. ”Atunci m-am îndrăgostit de Andra!”

Distribuie

Una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din peisajul monden autohton se ţese de 12 ani, în admiraţia a sute de mii de oameni, având în vedere capitalul de simpatie de care se bucură cei doi. Puțină lume știe însă că idila dintre Andra și Cătălin Măruță a debutat...chiar de Crăciun.

E drept, cei doi se cunoșteau de ceva vreme, dar Cupidon nu i-a săgetat din prima. I-a lăsat așa, o vreme, să se cunoască.  Se întâlneau la TVR, unde pe atunci Cătălin avea emisiune, iar Andra, aflată la început de drum, venea cu plăcere să cânte. „Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, atunci am început să-l pri­vesc cu alţi ochi…”, avea să-și amintească Andra.

Și el pe ea. Cumva, totul s-a petrecut firesc. Andra și Cătălin s-au ”descoperit” unul pe altul și-au pornit, aproape pe nesimțite, la un drum ce pare să le fi fost predestinat. de atunci, Măruță iubește în alt fel sărbătorile de iarnă, căci ele i-au adus, odată cu primii fulgi și primele colinde, aleasa inimii. ”Iubesc sărbătorile de iarnă pentru că prima oară am admirat-o cu adevărat pe Andra într-o seară de Crăciun”, a povestit Cătălin Măruță.

”La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal, corect şi matur, la 19 ani. Începusem relaţia şi cu timpul mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie”, a mai recunoscut vedeta TV.

Și, tocmai pentru că noaptea momentul are o asemenea semnificație pentru ei, Cătălin și Andra Măruţă își spun povestea pentru români și pe calea undelor, chiar în noaptea de Crăciun, în emisiunea reputatei jurnaliste Ruxandra Săraru, într-o ediție specială a emisiunii „Serviciul de noapte”, de la Radioul public.

De Crăciun, Andra și Măruță ajung la toți românii în case prin intermediul undelor

O avenpremieră a ce avea să urmeze s-a derulat, însă, pe când cei doi se aflau la masă, într-o seară de vară, în 2005. După o zi în care Cătălin a acceptat rolul stângaci de a intra în pielea iubitului solistei, conform unui scenariu prestabilit. Cătălin s-a străduit atât de bine să testeze experienţa de a fi apărea într-un videoclip încât, şi astăzi, lepădat de rolul de actor de conjunctură, ”joacă” sincer în viaţa frumoasei soliste.

Revenind la momentul sărbătorilor, cea mai mare dorință a celor doi este să aibă cât mai mult timp  pe care să-l petreacă împreună, toți patru: Eva, David, Andra, Cătălin.

Emisiunea în care Cătălin și Andra Măruță au vorbit despre frumoasa lor poveste lor va fi difuzată pe 25 și 26 decembrie, de la miezul nopții.


 

Citește mai multe despre Cătălin Măruță și ruxandra sararu pe Libertatea.

Comentarii