Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Mirela Vaida participă la Eurovision 2019. “Nu mă duc să adun voturi“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Mirela Vaida participă la Eurovision 2019. “Nu mă duc să adun voturi“

Motivul pentru care Mirela Vaida participă la Eurovision 2019. “Nu mă duc să adun voturi“

Mirela Vaida este însărcinată în șapte luni, iar în luna aprilie urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Prezentatoarea tv va fi gravidă în opt luni, atunci când va urca pe scena de la Eurovision 2019.

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Mirela Vaida a povestit de ce a ales să participe la Eurovision.

„Mă bucur altfel de timpul meu acum. Mă duc la Eurovision în luna a opta. La Iaşi, nu în Bucureşti. Dacă trec în finală va fi în februarie la Bucureşti. Ce era să fac eu singură acasă?! E programat. Copilul vine în aprilie ca să nu afecteze Tel Avivul care e în mai. Forfota aia… Am energie bună. Locul de acolo… Vreau să îţi spun că eu nu mă duc să adun voturi, eu mă duc cu fericirea de a cânta. România, săraca, are de făcut o treabă grea. Trebuie să treacă prin două etape. Deja se vehiculează numele unor favoriţi”, a spus Mirela Vaida la Antena 1.

Mirela Vaida se bucură de timpul liber pe care îl are, după ce emisiunea ei a fost scoasă din grila Antenei 1, dedicându-se în totalitate familiei. A bifat deja o vacanță la munte, iar la finalul acestei luni participă la Selecția Națională Eurovision 2019 cu piesa Underground’. Competiția muzicală are loc pe 27 ianuarie, la Iași, urmând ca finala să fie în februarie.

Citește și

Șoferii români de TIR devin, fără voia lor, cărăuși pentru emigranții disperați. „Fugara mi-a sărutat mâna!”, povestește Mihai Erdei, martor al fenomenului răvășitor

 

Close
Închide
  Close