Mergi direct la conținut »
A murit cântărețul George Bunea. Doliu în muzica românească | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > A murit cântărețul George Bunea. Doliu în muzica românească | VIDEO

A murit cântărețul George Bunea. Doliu în muzica românească | VIDEO

Cântărețul George Bunea s-a stins din viață. Artistul era cunoscut pentru șlagărul "Lalele". Doliu în muzica românească după moartea artistului George Bunea. Interpretul cunoscut pentru melodia "Lalele" a încetat din viață la vârsta de 88 de ani, potrivit b1.ro. Trupul neînsuflețit va fi incinerat marți.

De Dana Aramă,

George Bunea și-a început activitatea artistică în anul 1950, în timpul efectuării stagiului militar ca prezentator şi corist în corul armatei.

În anul 1952 este detaşat la grupul artistic profesionist al ansamblului „Ciocârlia”, unde debutează ca actor în rolul lui Radu din piesa „Furtuni de primăvară” de N. Tăutu.

În anul 1957 este angajat prin concurs la Teatrul „Constantin Tănase” unde debutează în „Concertul popoarelor” cu melodiile GRANADA – repertoriul internaţional, şi UN TELEFON – de Gelu Solomonescu, apare în filmul „Omul de lângă tine”, cântă în majoritatea spectacolelor Teatrului „Constantin Tănase” și face imprimări la radio, pe disc şi apare la televiziune.

În anul 1965 a participat la Festivalul „Stelele internaţionale europene”, în R.D.G., unde interpretând melodiile MICA SERENADĂ, LALELE şi PELICAN obţine premiul de popularitate.

FOTO: b1.ro.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă

 

Close
Închide
  Close