Mergi direct la conținut »

De Cristina Ologeanu,

E o întreagă nebunie, care a început în America şi a fost rapid preluată nu doar de oamenii de rând, ci şi de vedetele de pe la noi, care par că au telefoanele lipite de mâini şi îşi fac poze la minut.

Instantanee care au făcut istorie peste hotare

A murit pentru că se poza la volan


O tânără din Carolina de Nord, SUA, a pierit într-un accident pe o autostradă din SUA, în urmă cu aproape două săptămâni, în timp ce-şi făcea poze la volan. Femeia tocmai ce postase faptul că merge cu viteză şi ascultă hitul “Happy” al lui Pharrell când, după câteva secunde, a intrat cu maşina sub un TIR şi a murit pe loc.
Papa Francisc vrea să fie în pas cu moda


Încă de când s-a instalat la Vatican, Papa Francisc a ţinut să le spună tuturor că vrea să fie în pas cu tehnologia şi cu moda impusă de aceasta. De aceea, la un moment dat, în urmă cu câteva săptămâni, în catedrala San Pietro, Suveranul Pontif a acceptat cu bucurie să facă un “selfie” cu câţiva tineri, iar instantaneul a făcut încojurul lumii pe internet.
Obama, gafă la înmormântarea lui Mandela


Un selfie care a scandalizat întreaga lume a fost realizat anul trecut, la înmormântarea lui Nelson Mandela. Preşedintele american Barack Obama a uitat de protocolul ce impunea sobrietate şi a acceptat să facă o poză cu premierul britanic David Cameron şi cu atrăgătoarea Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei.

Close
Închide
  Close