Mergi direct la conținut »
Nadine și Mircea Dinescu au gătit împreună. ”Sunt vegană, nu mă ating de carne, dar dezvolt tot felul de mici carenţe”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nadine și Mircea Dinescu au gătit împreună. ”Sunt vegană, nu mă ating de carne, dar dezvolt tot felul de mici carenţe”

Nadine și Mircea Dinescu au gătit împreună. ”Sunt vegană, nu mă ating de carne, dar dezvolt tot felul de mici carenţe”

Nadine a acceptat provocarea de a găti raci alături de poetul Mircea Dinescu, însă a avut parte de o surpriză de proporții. Momentul a fost filmat și va fi difuzat în ediţia din 10 noiembrie a emisiunii ”Politică şi delicateţuri”, de la TVR.

De Livia Lixandru,

Mircea Dinescu are pe masă un castron plin cu raci vii. Cuprinsă de milă, Nadine privește cu greu procesul de curăţare şi gătire a racilor.

”Mi-a fost foarte milă de raci, pentru că am o mare frustrare că nu mi-am depăşit condiţia asta primitivă de a mânca fiinţe! De jumătate de an sunt vegană, nu mă ating de carne, dar după, dezvolt tot felul de mici carenţe. Duc o bătălie să reuşesc să-mi anihilez instinctele primitive de a păpa animalele”, a declarat Nadine.

După ce racii sunt gata, Dinescu umple dovlecei şi vinete cu un amestec mai puţin obişnuit: fasole şi maioneză, apoi adaugă cozile de raci. ”Voi face şi eu acasă, evident fără raci!”, este reacția vedetei.

Nadine reuşeşte să îl uimească pe Mircea Dinescu cu felul său de a fi, cu povestea incredibilă de viaţă, cu reperele sale spirituale, precum şi cu lista de lecturi: ”Pentru că nu am avut tată, am considerat că pot să îmi aleg: Noica, Cioran, Ţuţea, Hristos”, a mărturisit ea.

Foto: TVR

Close
Închide
  Close