De Livia Lixandru,

Nelu Ploieșteanu este în doliu, după ce soacra lui, mama fostei soții, a murit la 88 de ani. Evenimentul neplăcut are roc după ce în urmă cu doar câteva luni, fratele acestuia a murit.

Nelu Ploieșteanu este unul dintre cei mai apreciați români. A cântat 6 luni la acordeon la Teatrul de revistă Ion Vasilescu avându-l ca dirijor pe Ion Albeșteanu. A cântat apoi la restaurantele cu renume.  În 1979 pleacă pentru prima oara într-un turneu în afară, cu Ansamblul Mugurelul (Franța, Italia, Belgia și Olanda). Au urmat după aceea alte turnee în Italia, Spania și Germania. Pleacă câte 6 luni, după care alte șase luni rămânea în țară. Ultima plecare a fost în 1996 în Germania. După ”90 a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut.

A cântat între 1990 și 1998 la Șarpele roșu și la restaurantul Perla unde cântă și în prezent. A avut de multe ori ocazia să rămână în străinătate dar a refuzat pentru că a dorit „să readucă în actualitate muzica veche românească”. Îi lipsea mult de tot familia dar trebuia să plece pentru că, tot de dragul familiei pleacă de fiecare dată – să o poată întreține. Mama lui încă trăiește și încearcă să o ajute cât de mult poate.

Nelu Ploieșteanu  are cinci copii

Are 5 copii: patru fete și un băiat (cel mai mic) și doi nepoței. Unul chiar îi calcă pe urme pentru ca este foarte talentat la pian – este la Liceul Dinu Lipatti. Cele mai importante colaborări pe care le-a avut au fost acelea cu actorii Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache. Pentru el a însemnat atât o satisfacție profesională cât și una sentimentală.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens