Mergi direct la conținut »
Ce vedem pe Netflix în august: vedete contra apocalipsei, mistere medicale și povestea lui Eminem
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Ce vedem pe Netflix în august: vedete contra apocalipsei, mistere medicale și povestea lui Eminem

Ce vedem pe Netflix în august: vedete contra apocalipsei, mistere medicale și povestea lui Eminem

După cum ți-ai dat seama din titlu, am făcut o selecție cât se poate de eterogenă pentru luna august, ca să avem cu toții ce urmări. Netflix ne pune la dispoziție multe titluri noi – unele originale, altele licențiate -, dintre care ți le recomand pe următoarele zece:

De Sebastian Vizan,

This is the End / A venit sfârșitu! (1 august)

netflix-august
Foto: Sony Pictures Releasing

James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Emma Watson, Rihanna, Channing Tatum și mulți alții se joacă pe sine, într-una dintre cele mai absurde și imprevizibile comedii din ultimul deceniu.

În miezul unei petreceri extravagante, vedetele de la Hollywood se trezesc că pământul se despică sub picioarele lor, dezvelind flăcări eterne și râsete demonice.

Mulți dintre actori își văd sfârșitul cu ochii, dar cei rămași în viață se baricadează în casa lui James Franco, unde încearcă să contureze un plan de acțiune pe măsura evenimentului de proporții biblice.

The Naked Director / Regizorul gol (8 august)

netflix-august
Poster oficial / Foto: Netflix

Bazat pe viața lui Toru Muranishi, supranumit Împăratul Pornografiei în Japonia, „The Naked Director” îl urmărește pe controversatul regizor în încercarea de a revoluționa această industrie indecentă prin metode nemaiîntâlnite. Veșnic certat cu legea, Muranishi vrea să transforme fiecare pas înapoi într-un salt înainte, oricât de improbabil ar părea.

O producție originală marca Netflix, serialul este descris de către platforma online ca fiind „senzual” și „provocator”.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

GLOW: Sezonul 3 (9 august)

netflix august
Poster oficial / Foto: Netflix

Femeile din Wrestling nu au renunțat să spere la faimă și avere, așa că în sezonul 3 își mută reprezentația tocmai în Las Vegas. Se anunță o serie spectaculoasă de peripeții, luptătoarele încercând să cucerească un public deja obișnuit cu excesul și cu scandalul.

Gorgeous Ladies of Wresling (G.L.O.W.) sunt actrițe care au eșuat în showbiz, iar acum caută să se reprofileze într-un domeniu similar – dueluri regizate în ring -, deși nu au habar cu ce se mănâncă industria asta.

Tropic Thunder / Tunet tropical (15 august)

netflix august
Jack Black, Ben Stiller și Robert Downey Jr. / Foto: DreamWorks Pictures / Paramount Pictures

Un grup de actori, jucați de Ben Stiller, Jack Black și Robert Downey Jr., sunt în plin proces de a realiza cel mai impresionant film de război turnat vreodată. Când regizorul îi trimite într-o junglă asiatică, de dragul realismului, artiștii sunt nevoiți să devină peste noapte războinici adevărați.

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală
Recomandări

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală

O comedie captivantă despre cât de fină e granița dintre ficțiune și realitate, „Tropic Thunder” i-a adus lui Downey Jr. o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar – pe bună dreptate! Actorul american interpretează aici un actor australian care interpretează, la rândul lui, un soldat negru. Îți dă creierul peste cap, în sensul bun.

8 Mile (16 august)

netflix august
Eminem, dezlănțuit pe scenă / Foto: Universal Studios

Bazat în linii mari pe viața rapperului Eminem, „8 Mile” îl urmărește pe cântărețul B-Rabbit (interpretat de Eminem) cum încearcă să-și facă un nume în lumea hip-hop-ului, care e dominată de afro-americani.

Plină de energie și optimism, drama regizată de Curtis Hanson a fost lăudată de critici și chiar a câștigat un Oscar în 2003 pentru cea mai bună melodie originală.

Inglourious Basterds / Ticăloși fără glorie (16 august)

netflix august
Mélanie Laurent / Foto: Universal Pictures

Creativul regizor-scenarist Quentin Tarantino e în formă maximă aici, într-o dramă tensionată plasată în cel de-al doilea Război Mondial. Într-o Franță ocupată de naziști, un grup de soldați evrei americani plănuiesc să elimine dintr-un foc întreaga conducere a invadatorilor nemți.

De ce NU vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui
Recomandări

De ce NU vrea Klaus Iohannis dezbatere cu Viorica Dăncilă. Explicațiile președintelui

Adolf Hitler și alți sus-puși din partid se vor reuni la premiera noului film de propagandă semnat de Goebbels. Proiecția se va desfășura în cinematograful unei evreice, care are toate motivele să le întindă germanilor o capcană monumentală. Filmul lui Tarantino nu respectă istoria adevărată, deci urmările sunt total surprinzătoare.

Hot Fuzz / Polițist meseriaș (16 august)

netflix august
Simon Pegg / Foto: Universal Pictures

Polițistul londonez Nicholas Angel (Simon Pegg) e așa priceput la ceea ce face, încât coechipierii par niște amatori prin comparație. Din invidie, aceștia trag sforile astfel încât Angel să fie trimis într-un sătuc unde niciodată nu se întâmplă nimic notabil. Întâmplarea face ca tocmai aici să aibă loc o serie de crime, astfel că polițistul își poate demonstra din nou abilitățile.

Cu ingeniosul Edgar Wright în scaunul regizoral, „Hot Fuzz” e considerată una dintre cele mai bune comedii ale secolului XXI.

Psycho II (16 august)

netflix august
Meg Tilly și Anthony Perkins / Foto: Universal Pictures

Nu-i ușor să continui o poveste clasică, revoluționară, așa cum e „Psycho” a maestrului Alfred Hitchcock. Totuși, regizorul Richard Franklin reușește să ne reaprindă interesul pentru dementul Norman Bates, jucat încă o dată de Anthony Perkins.

După 22 de ani petrecuți într-un spital de psihiatrie, Norman e declarat inofensiv de către specialiști și încearcă să-și repună viața pe picioare. Din păcate pentru el, ecourile crimelor din trecut și „fantoma” mamei sale continuă să-l bântuie.

Mindhunter: Sezonul 2 (16 august)

netflix august
Jonathan Groff și Holt McCallany / Foto: Netflix

După o pauză de doi ani, aclamatul serial polițist „Mindhunter” se întoarce cu sezonul secund. În primul, agenții Holden Ford (Jonathan Groff) și Bill Tench (Holt McCallany) pun bazele  Unitatății pentru Analiză Comportamentală în cadrul FBI, în anii 70. Inițial considerată inutilă, divizia se dovedește a fi esențială în identificarea tiparelor criminalilor în serie, un fenomen nou la acea vreme.

Cei doi vor continua să intervieveze ucigași dezaxați, precum Ed Kemper, Dennis Rader sau Charles Manson, pentru a înțelege cum funcționează mintea unui psihopat și cum pot anticipa următoarea mișcare a unui astfel de individ.

Diagnosis (16 august)

netflix august
Foto: Netflix

În stilul clasicului „House M.D.”, „Diagnosis” e un serial documentar bazat pe o rubrică fascinantă a ziarului New York Times. În articolele sale, dr. Lisa Sanders povestește diverse cazuri ale unor pacienți care sfidează cărțile de medicină prin simptomele lor bizare.

Urmărim elucidarea unor mistere medicale, explicate pe înțelesul tuturor, care îți stârnesc interesul chiar dacă nu ai absolvit „Carol Davila”.

Close
Închide
  Close