The Addams Family / Familia Addams & Addams Family Values / Valorile Familiei Addams (1 aprilie)

Unii copii pot avea impresia că fac parte din familii ciudate. Atunci, oare ce părere au despre cea mai bizară familie din SUA, cu o atracție profundă față de macabru? „Familia Addams” (1991) este o comedie neagră în care Gomez, Morticia și cei doi copii, Wednesday și Pugsley, își duc traiul grotesc într-un cartier unde vecinii sunt terifiați de prezența lor.

Continuarea, „Valorile Familiei Addams” (1993), ne aduce în fața unei probleme existențiale pentru copii: ce ne facem când apare pe lume un frate mai mic? În încercarea de a zădărnici planurile morbide ale lui Wednesday și Pugsley, viața familiei va fi dată peste cap prin angajarea unei bone cu un trecut controversat.

Les Misérables / Mizerabilii (1 aprilie)

Adaptare pentru marele ecran după muzicalul eponim, „Mizerabilii” ne arată că Hugh Jackman și Russell Crowe pot cânta și juca în același timp pentru două ore și jumătate, chiar dacă prestațiile lor nu sunt la același nivel.

Regizat de Tom Hooper, filmul a fost nominalizat la cinci categorii pentru premiile Oscar în 2013. Anne Hatthaway, care a interpretat-o pe Fantine, a câștigat pe bună dreptate premiul pentru „cea mai bună actriță în rol secundar”.

Night of the Living Dead / Noaptea morților vii (1 aprilie)

Capodopera horror a lui George Romero e unanim acceptată drept primul film cu zombi din istoria cinematografică, deși cuvântul „zombi” nu e rostit deloc de-a lungul celor 96 de minute.

„Noaptea morților vii” ne ține cu sufletul la gură în timp ce, baricadați într-o casă din mediul rural, câțiva oameni luptă să apuce ziua de mâine, înconjurați din toate părțile de creaturi morbide.

Quarantine / Carantina (1 aprilie)

Deși titlul filmului ne duce automat cu gândul la actuala pandemie, virusul din „Carantina” diferă complet de Covid-19. În acest horror din 2008, bolnavii efectiv își pierd mințile, turbează și devin extrem de agresivi.

Reporterul Angela Vidal (Jennifer Carpenter) și cameramanul ei se trezesc captivi într-un imobil intrat în carantină. Situația devine din ce în ce mai bizară și tensionată, odată cu atacul brutal inițiat de-o rezidentă în vârstă.

La casa de papel: Part 4 / Fabrica de bani: Sezonul 4 (3 aprilie)

Așteptarea s-a încheiat pentru fanii îndrăgitului serial „La casa de papel”: Netflix lansează cel de-al patrulea sezon pe 3 aprilie!

După ce sezonul 3 s-a încheiat în coadă de pește, soarta bandei coordonate de Profesor fiind incertă, sezonul 4 promite să livreze surprize pe bandă rulantă. „E mai mult decât un simplu jaf. Știi foarte bine asta”, ni se spune în trailerul oficial al noului sezon.

Brews Brothers / Frații Berari (10 aprilie)

Așa cum despre Monopoly se spune că destramă prietenii, rudele care devin partenere în afaceri au tot atâtea șanse să se ciondănească. În serialul de comedie „Frații Berari”, frații jucați de Alan Aisenberg și Mike Castle se zbat să mențină pe linia de plutire o berărie. Divergențele dintre ei, dublate de obstacole externe, vor instaura haos absolut în afacerea lor de familie,

The Breakfast Club / Școala de sâmbătă (10 aprilie)

„Școala de sâmbătă” este unul dintre cele mai îndrăgite filme ale regizorului John Hughes. Cunoscut pentru producțiile sale din anii 80 cu adolescenți, ale căror temă e maturizarea, „Școala de sâmbătă” ne invită să cunoaștem cinci tineri care sunt nevoiți să petreacă împreună o zi de sâmbătă în detenție.

Claire, Allison, Bender, Brian și Andrew reprezintă cinci tipologii de caracter care nu se îmbină deloc, în mod normal. Totuși, pentru că situația o impune, adolescenții își vor da seama că au mai multe lucruri în comun decât ar fi crezut vreodată.

Smallfoot / Aventurile lui Smallfoot (14 aprilie)

Așa cum noi nu credem în existența monstrului Yeti, nici comunitatea lui nu crede în oameni. Totuși, când un avion se prăbușește pe vârful muntelui lor, blănosul Migo (Channing Tatum) vede cu propriii ochi o astfel de creatură legendară.

Entuziasmat să le povestească semenilor săi despre întâlnire, Migo se lovește de-o reacție incredibilă: liderul religios al tribului îl numește mincinos și întoarce întreaga comunitate împotriva lui! Dacă oamenii nu sunt menționați în scrierile lor sacre, înseamnă că nu există!

O animație surprinzător de îndrăzneață, „Smallfoot” îi învață pe copii să verifice orice informație primită, să se încreadă în propria intuiție și să lupte pentru adevăr, chiar dacă adevărul e supărător pentru mulți.

David Attenborough: A Life on Our Planet / David Attenborough: Viața pe planeta noastră (19 aprilie)

Renumitul naturalist britanic David Attenborough revine în lumina reflectoarelor cu un documentar în care-și roagă publicul să facă schimbări importante în viața de zi cu zi, spre binele tuturor vietăților de pe planetă.

Documentarul pornește de la copilăria lui David, când îl pasionau rocile, continuând apoi parcursul său profesional în calitate de redactor științific. Povestea vieții sale e intercalată cu informații de actualitate despre starea planetei.

Extraction / Operațiunea de recuperare (24 aprilie)

Netflix filme seriale aprilie 2020, Chris Hemsworth în „The Extraction”
Chris Hemsworth în „The Extraction” / Foto: Netflix

Film original marca Netflix, „Acțiune de recuperare” e o mică reuniune a echipei din spatele „Avengers”. cascadorul Sam Hargrave regizează această producție acțiune/thriller, după un scenariu scris de Joe Russo, cu Chris Hemsworth în rolul principal.

În lumea interlopă a traficanților de arme, un tânăr devine pion în războiul dintre baronii drogurilor. Salvarea sa depinde de abilitățile de neegalat ale unui mercenar care nu are nimic de pierdut.

Sportivul din România pentru care Angela Merkel are o slăbiciune: „Mă întreba ce face fetița aceea talentată”
PARTENERI - GSP.RO
Sportivul din România pentru care Angela Merkel are o slăbiciune: „Mă întreba ce face fetița aceea talentată”
BOMBĂ! Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel! Gestul GENIAL al afaceristului
Playtech.ro
BOMBĂ! Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel! Gestul GENIAL al afaceristului
O tânără pe jumătate dezbrăcată s-a prăbușit de la balcon și a aterizat pe plafonul unei mașini, în Taipei
Observatornews.ro
O tânără pe jumătate dezbrăcată s-a prăbușit de la balcon și a aterizat pe plafonul unei mașini, în Taipei
Horoscop 27 septembrie 2021. Peștii ar fi bine să acorde o atenție deosebită oricărei investiții, cheltuielilor mari
HOROSCOP
Horoscop 27 septembrie 2021. Peștii ar fi bine să acorde o atenție deosebită oricărei investiții, cheltuielilor mari
VIDEO. Șefa Comisiei Europene a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea: ”I’m sorry”
Știrileprotv.ro
VIDEO. Șefa Comisiei Europene a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea: ”I’m sorry”
Impresiile unui polonez ajuns în Mioveni: ”Nu am întâlnit niciodata aşa ceva în Polonia”. Ce spune despre români
Telekomsport
Impresiile unui polonez ajuns în Mioveni: ”Nu am întâlnit niciodata aşa ceva în Polonia”. Ce spune despre români
(P) Power is Back! Energizează-te, fii tu însuți, fii cel mai bun!
PUBLICITATE
(P) Power is Back! Energizează-te, fii tu însuți, fii cel mai bun!