Mergi direct la conținut »
Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au logodit după numai două luni de relație
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au logodit după numai două luni de relație

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au logodit după numai două luni de relație

Nick Jonas şi Priyanka Chopra s-au logodit după numai două luni de relaţie, scrie vineri revista People, preluată de AFP.

Nick Jonas şi Priyanka Chopra s-au logodit la Londra, cântăreţul fiind cel care a cerut-o în căsătorie pe actriţa cunoscută pentru rolul din serialul „Quantico”, scrie People, care citează surse anonime. Nick a ales inelul de logodnă dintr-un magazin de bijuterii Tiffany’s din New York, mai scrie publicaţia, potrivit Agerpres.

Regizorul Ali Abbas Zafar a părut că fac aluzie la logodna celor doi, anunţând că actriţa, recompensată cu titlul Miss Monde în 2000, va abandona filmările de la pelicula ”Bharat”.

„Motivul este foarte, foarte special”, a scris acesta pe Twitter. „Ne-a spus de decizia sa şi suntem foarte fericiţi pentru ea”, a adăugat regizorul, folosind o expresie în limba engleză („in the Nick of time”) care face referire la numele logodnicului actriţei.

Nick Jonas şi Priyanka Chopra s-au logodit după numai două luni de relație, iar revista americană a precizat că cei doi se cunoşteau de mai mult timp înainte să înceapă o relaţie sentimentală. Între cei doi este o diferență de vârstă de 11 ani, Nick având 25 de ani, iar Pryianka, 36 de ani.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Zestre pentru viitoarea sa fiică! Sorin Brotnei a lăsat microfonul și s-a apucat de recondiționat case vechi, în Maramureș

Close
Închide
  Close