Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Din cauza lor, nu poate pleca în vacanță! Detalii din viața plină de animăluțe a lui Nico
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. Din cauza lor, nu poate pleca în vacanță! Detalii din viața plină de animăluțe a lui Nico

VIDEO EXCLUSIV. Din cauza lor, nu poate pleca în vacanță! Detalii din viața plină de animăluțe a lui Nico

Detalii din viața plină de animăluțe a lui Nico: artista are nu mai puțin de cinci căței și două pisici, în curtea casei sale. Motiv pentru care îi este cam greu să plece în vreo vacanță mai lungă.

De Ana Maria Păsat,

Nico este o mare iubitoare de animale. Așa că e dispusă să sacrifice multe ca să-i aibă pe micii ei prieteni prin preajmă.

Și, chiar dacă scena îi ocupă destul de mult timp, ea are de ani buni, o mică ”armată” de căței și două pisici. Pe nu îi neglijează sub nicio formă. Mai mult, din acest motiv, artista și evită să plece în vreo vacanță mai lungă. Ea a mărturisit că nu și-a mai permis acest lucru de mai bine de doi ani.

”De doi ani nu am mai fost plecați. Dar nici nu vreau. Deocamdată suntem puțin blocați cu cele două piese noi pe care le-am scos și cu clipul. Probabil, prin ianuarie, februarie, când e mai liber pentru toată lumea, vom pleca împreună cu familia, cu animăluțe, cu tot, că avem și căței și pisici. Și e mai greu de plecat”, a spus Nico pentru Libertatea.

Trei dintre cățeii familiei îi aparțin practic Alexandrei, fiica artistei. Aceasta i-a primit în diverse ocazii și nu s-a putut despărți de niciunul dintre ei.

Motivul pentru care nu-și dorește un rol de jurat

Deși ar putea face față cu brio unei astfel de provocări, date fiind cunoștințele sale muzicale și experiența sa, Nico nu a făcut vreodată parte din juriul vreunei emisiuni tv. Și nici nu-și dorește acest lucru. Motivul?

”Eu cel mai bine știu să cânt. Nu-mi doresc în juriu”, a mai spus Nico.

În ceea ce o privește pe fiica sa, care recent a făcut furori în cadrul unui reality-show, artista a spus că nici fiica sa nu are vreo intenție privind revenirea, în acest moment, pe micul ecran.

”Acum nu se pune problema. Poate la anul”, a precizat aceasta.

CITEȘTE ȘI:

ANALIZĂ / Cum erau prețurile în comunism față de cele de acum. Cât costau mâncarea, țigările și carburanții

Close
Închide
  Close