Mergi direct la conținut »
Nicole Cherry are planuri importante pentru anul acesta. “Așteptările sunt din ce în ce mai mari“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicole Cherry are planuri importante pentru anul acesta. “Așteptările sunt din ce în ce mai mari“

Nicole Cherry are planuri importante pentru anul acesta. “Așteptările sunt din ce în ce mai mari“

Nicole Cherry vrea să dea lovitura pe piața muzicală și pregătește noi surprize pentru fanii ei. Artista a mărturisit că în prezent lucrează la o nouă piesă în limba engleză. Interpreta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr, dar recunoaște că până acum a suferit multe decepții pe plan sentimental.

„Sunt foarte bine. Mă pregătesc să lansez o piesă tare, căci nivelul a crescut și așteptările sunt din ce în ce mai mari. O să fie în engleză următoarea piesă. Îmi doresc cariera internațională și lucrez pentru asta.  Eu când nu sunt compatibilă cu cineva, nu pot. Mi-am dat seama că nu suntem compatibili, că nu am putea niciodată să ajungem la mai mult. Mi-am pus o prietenă să mă sune să-mi zică: arde casa, nu știu! Mă bucur că am foarte mulți oameni care mă urmăresc pe Instagram. Sunt în top cu artiștii mari, de ani de zile”,  a spus Nicole Cherry, la „Prietenii de la 11”.

Recent, cântăreața Nicole Cherry a fost fotografiată în tandrețuri cu iubitul ei, pe pârtie. Artista pare mai fericită ca niciodată în brațelel bărbatului care este cu opt ani mai mare ca ea.

Citește și

Glorie pe stomacul gol! Federația Română de Tenis n-a prevăzut niciun stimulent financiar pentru calificarea echipei în semifinalele Fed Cup

 

Close
Închide
  Close