Mergi direct la conținut »
Nicole Cherry, apariție cu mesaj. Cum s-a îmbrăcat în prima zi de școală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicole Cherry, apariție cu mesaj. Cum s-a îmbrăcat în prima zi de școală

Nicole Cherry, apariție cu mesaj. Cum s-a îmbrăcat în prima zi de școală

Cântăreața Nicole Cherry a ales o ținută inedită pentru prima zi de școală, iar imaginile postate de ea pe Instagram au stârnit agitație în mediul online.

În prima zi din noul an școlar, Nicole Cherry a purtat o pereche de pantaloni negri și o cămașă albă, pe care era scris un mesaj interesant.

„Wish you were me” („Ți-ai dori să fii în locul meu”) era mesajul de pe spatele cămășii lui Nicole Cheery. Cântăreața a postat, luni, două fotografii pe Instagram cu ținuta sa, care au fost apreciate de peste 5.000, respectiv 9.000 de utilizatori ai rețelei de socializare, în decurs de doar câteva ore.

Nicole Cherry, în prima zi de școală

Foto: Nicole Cherry/ Instagram

Nicole Cherry, în prima zi de școală

Foto: Nicole Cherry/ Instagram

Nicole Cherry s-a pozat în costum de baie

În vara acestui an, Nicole Cherry și-a șocat fanii cu o fotografie în care apare în costum de baie. Obițnuiți cu aparițiile ei cuminți, fanii au fost uluiți de postarea cântăreței pe rețelele de socializare, care a strâns peste 3.000 de like-uri.

Dacă unii au apreciat apariția incendiară, alții au criticat-o dur. „Ești superbă, arăți minunat”, „Te-ai prostit și tu? Ai început să te dezbraci?”, „Vreau să te cunosc”, au fost câteva dintre comentariile admiratorilor.

Nicole Cherry va avea peste 150 de invitați la majorat

La sfârșitul anului, Nicole Cherry va împlini 18 ani și plănuiește o petrecere de zile mari, la care vor participa peste 150 de invitați. Artista nu își dorește, însă, cadouri speciale și mărturisește are tot ceea ce își dorește.

„Nu vreau maşină la majorat. Mai aştept puţin. Vreau ceva care să mă surprindă. Am tot ce îmi doresc. Am să pregătesc şi o mega petrecere, cam 100, 150 de prieteni vor veni”, a spus cântăreața, conform a1.ro.

 
 
Close
Închide