Mergi direct la conținut »
S-au inversat rolurile între surori. Nicoleta Luciu ia lecții de la Iuliana despre modă și machiaj
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > S-au inversat rolurile între surori. Nicoleta Luciu ia lecții de la Iuliana despre modă și machiaj

S-au inversat rolurile între surori. Nicoleta Luciu ia lecții de la Iuliana despre modă și machiaj

Retrasă la Miercurea Ciuc, mama-eroină a patru copii este mereu informată de către sora sa cu 10 ani mai mică despre ultimele trenduri. Nicoleta Luciu ia lecții de la Iuliana despre modă și machiaj!

De Ana Maria Păsat,

Iuliana Luciu a crescut mult timp în umbra surorii sale mai mari, Nicoleta.

Ce relație are Iuliana Luciu cu copiii surorii sale, Nicoleta Luciu

Nicoleta era deja vedetă, cu pictoriale incendiare, ba era considerată una dintre cele mai frumoase femei din țară, la vremea la care Iuliana pășea timid în adolescență. Și-a luat sora sub aripa protectoare și i-a arătat și ei calea spre celebritate.

Ascultătoare, Iuliana a copiat modelul, s-a lansat la vârsta de 15 ani în muzică, apoi a ajuns și ea în televiziune și în lumina reflectoarelor. În prezent, roata s-a întors și rolurile s-au inversat.

Acum, Nicoleta Luciu ia lecții de la Iuliana despre modă și machiaj. Și nu numai. Sora sa mai mica o ține la current cu toate noutățile și îi dă sfaturi despre cum să se îmbrace, atunci când are vreun job în Capitală.

Iuliana îi povestește și ce se mai întâmplă prin București, iar Nicoleta, la rându-i, îi dă amănunte despre cei patru copii ai săi: ce au mai făcut, ce au mai învățat, ce jucării mai au. Asta pentru că Iuliana îi vede destul de rar, întrucât timpul nu-i permite să ajungă la Miercurea Ciuc. Totuși, în ciuda distanței, cele două au și acum o relație perfectă.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

Iuliana vrea copil doar după ce se mărită

În vârstă de 31 de ani, Iuliana nu și-a întemeiat încă o familie. Și nici nu s-a afișat public, în ultimii ani, cu vreun iubit. Aceasta nu a ascuns însă fraptul că-și dorește și ea un copil, dar doar după ce se va căsători!

Vreau mai întâi să mă mărit și apoi să fac un copil, pentru că așa mi se pare normal’, a declarat aceasta pentru Libertatea.

CITEȘTE ȘI:

Secretele cardurilor contactless. Câţi bani “fără contact” sunt rulaţi în România

Close
Închide
  Close