MENIU CAUTĂ
24 Iul. 2005 21:00

Nicoleta Luciu si Cristina Rus vor fi „Fete de camin”

Distribuie

complementare", ne-a declarat regizorul Ioan Carmazan. Tot el ne-a marturisit ca "un producator particular si-a manifestat atunci intentia de a face acest serial. L-am prezentat celor de la MediaPro si se pare ca ideea e buna, merita materializata."

Filmarile vor incepe in septembrie

E povestea a opt provinciale venite la facultate in Capitala, care traiesc viata de caministe plina de iubiri si dezamagiri.” in serialul cu pricina vor juca actritele care apar in „Margo”: Cristina Cioran, Ella Ionescu, Delia Nartea, Ilinca Harnut, Delia Gaitan si vedeta Playboy, Gina Pistol. Acestora li se vor alatura Nicoleta Luciu si Cristina Rus. in timp ce ideea de a o aduce in acest serial pe Nicoleta Luciu le apartine celor de la MediaPro, regizorul Ioan Carmazan a propus-o pe Cristina Rus. El a pregatit-o pe cantareata pentru „Eurotombola” de la Prima TV, dat fiind ca aceasta nu mai facuse emisiuni in direct. A fost multumit de faptul ca se adapteaza foarte bine oricarei situatii in fata camerei.
Episodul pilot din „Fete de camin” a fost tras deja in studiourile MediaPro de la Buftea si pentru ca totul a iesit bine se asteapta ca filmarile sa inceapa in septembrie.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii