De Ana Maria Păsat,

Rămasă fără contracte cu televiziunea, vedeta s-a mutat la Miercurea Ciuc și duce o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor, alături de soț, omul de afaceri Zsolt Csergo, și de cei patru copii ai loc. Doar o dată pe săptămână vine la București, cu treabă. În rest, se ocupă exclusiv de casă și de cei mici.

Nicoleta se implică total în creșterea copiilor, încă de când au venit pe lume. În prezent, fiul său cel mare, Zsolt junior, are 10 ani, iar tripleții Kim, Kevin și Karoly vor împlini 7ani peste câteva luni. Mai mult ca oricând, ea are grijă să-și țină micuții ocupați cu diverse activități, pentru a nu deveni dependenți de tablete și de internet.

Băieții fac hochei de performanță, după ce au luat cursuri de înot. Acum, la înot a mai rămas doar fetița, Kim. Acasă, vedeta vorbește în trei limbi cu copiii ei – română, maghiară (chiar dacă nu o stăpânește prea bine) și engleză! Iar când nu au școală și nici lecții de făcut, Nicoleta joacă tot felul de jocuri cu ei, ca să-i țină ocupați, de la lego la puzzle-uri. Iese și la alergat cu copiii, în parc, ca să se asigure că micuții fac mișcare.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Le-a impus restricții la canalele de televiziune. Îi ține departe de violență!

Încă de mici, cei patru copii ai vedetei au avut restricții la televizor. Mai precis, Nicoleta, care e câștigătoarea primei ediții a reality show-ului “Poftiți la Nea Mărin”, le-a selectat canalele la care au voie să se uite și le-a interzis programele cu știri și cu violență. Micuții au voie la desene animate, dar și la programele educative și la cele documentare.

Copiii își văd rar mătușa. Iuliana are mult de lucru și nu prea ajunge la Miercurea Ciuc

Chiar dacă Nicoleta vine des în Capitală, copiii săi stau mai mult la Miercurea Ciuc, cu excepția zilelor când pleacă în vacanță. Din acest motiv, cei patru prichindei își văd destul de rar mătușa, pe Iuliana, care locuiește și lucrează în București

“Vorbim pe chat mai mult. Îi văd mai rar. Nicoleta are preocupările unei mame cu patru copii”, declara Iuliana Luciu pentru Libertatea, în urmă cu puțin timp.


Autobuzele noi din București vor fi turcoaz. Culoarea e iubită de primarul Gabriela Firea. Cum explică totul

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații