MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2017 09:14

Nicoleta Nucă a vorbit pentru prima oară despre relația cu Ștefan Bănică Jr. “Era impresionat foarte mult de…”

Distribuie

Nicoleta Nucă a vorbit pentru prima oară despre relația cu Ștefan Bănică Jr., dar și despre episoadele mai puțin plăcute din viața ei. Artista a ținut să precizeze că între ea și fostul soț al Andreei Marin nu a fost nimic mai mult, decât strict profesional.

Nicoleta Nucă a vorbit pentru prima oară despre relația cu Ștefan Bănică Jr., după ce în urmă cu ceva timp s-au făcut speculații despre legătura dintre ei.  Interpreta  a povestit că un producator i-a facut avansuri sexuale. „După show-ul de talente, în urmatorul an m-am mutat la Milano. Acolo am mers la o școală pentru a studia muzica. Mi s-a făcut legatura cu un mare producător din Italia. Era impresionat foarte mult de vocea mea, însă mi-a dat de înteles ca ar investi, dar daca fac si eu ceva mai mult”, a declarat Nicoleta Nuca  la Kanal D.

Nicoleta Nucă a vorbit pentru prima oară despre relația cu Ștefan Bănică Jr. ”Era impresionat foarte mult de…”

Nicoleta Nucă a vorbit pentru prima oară despre relația cu Ștefan Bănică Jr, în direct la tv

„A fost greu la început. M-am simțit putin lezata cand am vazut articolele. Stafful și Ștefan mi-au explicat că se intampla lucrurile asta. Că toată lumea va fi cu ochii cu tine. Nu a fost nimic între noi, relatia dintre mine si Ștefan a fost una strict profesională. Am învățat foarte multe de la el”, a spus ea la tv.

Nicoleta Nucă a început anul 2017 nu cu una, ci cu două intervenții estetice. Lumea ar putea crede că artista originară din Chișinău este dependentă de serviciile medicilor esteticieni, mai ales că Nicoleta Nucă are grijă de corpul ei încă de când avea 15 ani. Pe atunci însă acorda mai multă atenție alimentație și sportului decât intervențiilor.

 

Citește mai multe despre nicoleta nuca și Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Comentarii