MENIU CAUTĂ
06 Aug. 2018 11:12

Noi probleme de sănătate pentru Anca Pandrea. S-a dus singură la Urgență

Distribuie

Actrița Anca Pandrea are din nou probleme de sănătate. Fosta parteneră de viață a regretatului actor iurie Darie a mers singură la Urgență.

Anca Pandrea, în vârstă de 72 de ani, nu se simte deloc bine în ultima perioadă de timp. Fosta partenară de viață a actorului Iurie Darie a avut probleme de sănătate și în luna iunie, când vecinii au dus-o la spital. Acum, Anca Pandrea a mers singură, săptămâna trecută. la Urgență după ce nu s-a simțit deloc bine.

„N-am mai vrut să-mi sperii prietenii şi, pentru că am simţit că e ceva în neregulă, m-am dus la spital, unde mi-au zis că ar fi bine să mă internez. Am fost internată la cardiologie, unde mi-au spus că am inima îmbătrânită, că am probleme la o aortă şi că o valvă scapă sânge. Mi-au dat o mulţime de medicamente şi mi-au recomandat să nu mănânc sărat, să nu car greutăţi, să nu stau la soare şi să nu obosesc”, a detaliat Anca Pandrea pentru click.ro.

„L-am avut alături doar pe Iura al meu, pe care mi se părea că îl văd peste tot. Cred că el mi-a ghidat paşii în tot ceea ce făceam şi mă bucuram că-l simţeam aproape, mă bucuram că îi simţeam prezenţa', a mai spus vedeta, care va merge din nou la spital peste câteva zile, pentru a vedea cum îi ies analizele.


Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat primul său titlu WTA din carieră. Primele declarații ale jucătoarei / VIDEO


 

Comentarii