dj-project-giulia-anghelescuSolista a cântat vreme de doi ani cu trupa însă prima ei sarcină a făcut-o să abandoneze proiectul. Înlocuită provizoriu, toată lumea se așteapta ca Adela Popescu să se reîntoarcă în formație.

Din cauza programului său încărcat, Adelei, proaspăt devenită mamă,  îi este foarte greu în situația actuală să țină pasul cu spectacole, prin țară.

Cândva o fabrică de bani și succese, încercările  din ultimii ani ale lui Dj Maxx și Gino Manzotti de a găsi formula care să-i readucă în atenția publică au fost în zadar.  Așa că s-a luat în calcul aducerea unei soliste cunoscute,Giulia, acum, mama a doi copii, fiind cea mai bună soluție.

Privind evoluția trupei de la înființare, proiectul timișorenilor tinde să devină mai degrabă un ansamblu având în vedere numărul de soliste schimbate de-alungul timpului. Au debutat cu cea care a devenit între timp Ellie White (Elena Baltagan), apoi au cântat alături Giulia Anghelescu, Claudia Pavel, Adela Popescu, Ela Rose, pe numele său Manuela Chereji și, mai nou,  de maramureșeanca Xenia Costinar.

DJ Maxx și Gino Manzotti au fost nevoiți să facă aceste noi schimbări în formula proiectului pe de-o parte pentru a atrage din nou atenția asupra trupei iar pe de alta, petru că mai toate fetele care au cântat în Dj Project au ales viața de familie în detrimentul carierei muzicale.

dj-project

dj-project-ela

Urmărește cel mai nou VIDEO