Midas a rugat-o pe Andra să-i dea inelul, iar ea, şovăind puţin, s-a conformat. Atunci, iluzionistul a introdus obiectul într-un săculeţ, pe care l-a strivit sub greutatea unui ciocan.
Andra a rămas şocată, văzând că bijuteria ei nu este acolo, ci doar miez de nucă sfărâmat. În acel moment însă, Midas a scos o lămâie dintr-o cutie de lemn, pe care a tăiat-o. Însă miezul fructului nu era cărnos, aşa cum s-ar fi aşteptat toată lumea, din el ieşind un … ou, iar din oul spart între degetele „vrăjitorului” s-a ivit o nucă. În clipa în care toată lumea se întrevba unde este verigheta, Midas a luat un ciocan şi a spart nuca, de unde a scos inelul:
„Nu cred aşa ceva. Cum ai făcut aşa ceva? M-am bucurat atât de tare când mi-ai adus verigheta înapoi. Dacă băiatul meu vrea săs e facă magician o să vin cu el la tine. Ai făcut un spectacol la care un mă aşteptam. Cred că ai păstrat ce e mai bun la final.meriţi toate aplauzele. M-ai uimit cum m-a uimit Cristian Gog”, a declarat Andra.
„Trebuie să recunosc că am fost uimit şi în cazul tău. Mi-a plăcut povestea pe care ai creat-o. Ai pus foarte mult sentiment, şi atunci când punem suflet, când aducem o experienţă personală, publicul reacţionează mai sincer. Povestea şi actul tău artistic au ajuns la public şi la mine”, a spus Mihai Petre.
„Mi se pare esenţial să mă uit la un iluzionsit este să nu mă întreb cum face, ci ce face. Iar talentul lui Midas m-a făcut să mă întreb asta”, a afirmat Andi Moisescu.

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 3 iulie 2020. Berbecii caută cel mai bun răspuns la provocările care apar astăzi
HOROSCOP
Horoscop 3 iulie 2020. Berbecii caută cel mai bun răspuns la provocările care apar astăzi
RECOMANDĂRI