De Razvan Dinu,

Ioana şi-a refăcut neaşteptat de repede viaţa sentimentală după divorţul de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, la doar câteva săptămâni după separarea lor, când soarta i l-a scos în cale pe prosperul afacerist Brent Valmar, patronul unei celebre firme de vânzări de autoturisme de lux.


Cei doi îndrăgostiți sunt văzuți adesea împreună, iar de multe ori, Ioana e cea care conduce mașina
Relaţia lor a devenit atât de serioasă, încât astăzi ei îşi vor jura credinţă veşnică, după care, la un restaurant din apropierea Capitalei, va avea loc un chef pe cinste, cu aproximativ 200 de persoane.
De toate detaliile petrecerii s-a ocupat chiar Ioana, ea fiind cea care a ales decorul, localul, dar şi meniul.

Astfel de aranjamente și decoruri sunt oferite clienților care decid să-și facă petrecerea de nuntă la restaurantul ales de Ioana

Așa arăta ieri terasa unde se vor distra în această seară invitații Ioanei
Îl asortează pe ginerică la rochia ei
În plus, tot ea l-a sfătuit pe Brent cum să-şi asorteze ţinuta de ginere cu rochia pe care ea o va purta la biserică. Apropiaţii cuplului susţin că Ioana va purta o rochie de mireasă de culoare deschisă, dar nu albă. Ioana şi Brent par suflete-pereche, ei fiind adesea surprinşi de fotoreporteri sărutându-se în plină stradă.
Aceştia nu au dorit niciodată să vorbească public despre povestea lor de dragoste, păstrând amănuntele intime doar pentru ei. Ioana şi Brent locuiesc în vila soţului ei, din cartierul Pipera.
6.000 de euro pentru închirierea locaţiei
Libertatea a aflat că mirii au plătit 6.000 de euro pentru închirierea locației. O parte din mesele invitaţilor vor fi pe ponton, iar ceilalţi vor sta pe terasa din apropiere. Sunt aşteptaţi 200 de invitaţi, dintre care familiile celor doi, rudele, importanţi oameni de faceri cu care cei doi sunt prieteni, dar şi vedete cu care ei colaborează pentru diferite proiecte.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Ioana a fost foarte încântată de pontonul restaurantului, loc unde ar vrea să-și țină invitații toată seara
Designul nunţii va fi unul elegant şi plin de bun gust, aşa cum şi-a dorit fosta doamnă Tăriceanu. O formaţie de muzică latino-americană va susţine o parte din programul artistic, Ioana fiind o mare admiratoare a acestei muzici, dar şi o împătimită a dansului.
Meniul nunţii: caviar belugă, brânzeturi fine, sărmăluţe şi tort
Reporterii Libertăţii au aflat care va fi meniul invitaţilor la nunta Ioanei cu Brent. Astfel, pentru început sunt aşteptaţi cu şampanie şi pişcoturi, după care vor trebui să fie pregătiţi pentru multe feluri de mâncare, căci mirii vor ca nuntaşii să poată avea de unde alege și să plece cu stomacul plin.

Clienții vor avea parte de meniuri sofisticate
Cei de la restaurant vor servi ca aperitiv două gustări, una rece şi una caldă. Printre preparatele mai fiţoase se numără caviar, fructe de mare, somon fumé sau platouri cu diverse sortimente de brânzeturi fine franţuzeşti. Vor urma apoi fripturi la grătar din muşchiuleţ de vită şi de porc, sau de prepeliţă. Apoi, pentru că nu e nuntă fără sarmale, acestea nu vor lipsi de pe mesele invitaţilor.
Peştele este şi el de mai multe feluri: dorada, filé de somon, calcan sau biban de mare. Totul va culmina cu tortul imens, care va fi o surpriză pentru invitaţi.
A fost 8 ani soţia lui Călin Popescu Tăriceanu
Ioana Tăriceanu a fost cea de-a patra soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, ea fiind şi cea mai tânără dintre ele, la acel moment. Cei doi s-au căsătorit în 2003 şi au divorţat, discret, toamna trecută, după un mariaj din care a rezultat un copil. Fiul lor, Mihai, a rămas în custodia fostului prim-ministru. Se pare că şi Călin Popescu Tăriceanu a trecut foarte repede peste momentul divorţului, el găsindu-şi rapid consolare în braţele Loredanei Moise, o buzoiancă în vârstă de 34 de ani.

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri