Mergi direct la conținut »
O mireasă a fugit de la nuntă pentru un concert Iris! Solistul a chemat-o pe scenă, motocicliștii au aplaudat-o
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > O mireasă a fugit de la nuntă pentru un concert Iris! Solistul a chemat-o pe scenă, motocicliștii au aplaudat-o

O mireasă a fugit de la nuntă pentru un concert Iris! Solistul a chemat-o pe scenă, motocicliștii au aplaudat-o

O mireasă a fugit de la nuntă pentru un concert Iris! Tânăra din Călărași și-a lăsat soțul cu nuntașii și a dat o fugă să-și vadă favoriții evoluând în cadrul unui festival.

De Florian Gheorghe,

Aflând că formația eipreferată cântă la un festival al motocicliștilor de lângă Călărași în aceeași seară cu petrecerea sa de nuntă, tânăra“s-a furat” singură de lângă mire și a plecat să “rockerească” în rochia de mireasă. Apariția sa în rândul sutelor de motocicliști prezenți la Black&White Motor Party a fost unanim aplaudată, iar solistul trupei Iris, Costi Sandu, i-a dedicat întregul repertoriu, primind-o lângă scenă, ba chiar invitând-o să urce pe scenă alături de el și de colegii lui.

Timp de aproape o oră, mireasa a cântat alături de Iris marile succese lansate de trupa care a împlinit patru decenii de la înființare – “Da, da, eu știu”, “Casino”, “Să nu crezi nimic” ori “Somn bizar”.

După spectacol, care a avut loc într-o tabără de pe malul Borcei, afluent al Dunării, în apropierea orașului Călărași, tânăra s-a întors la nuntă, mulțumită de cadoul pe care și l-a făcut în noaptea în care a îmbrăcat rochia de mireasă.


EXCLUSIV/Adrian Romcescu, la 32 de ani de la moartea prietenului său, Aurelian Andreescu. ”N-am putut să ne luam rămas bun. S-a stins după ce eu am plecat din țară”

SURSA FOTO:  Gulia Production

 
 
Close
Închide
  Close