Mergi direct la conținut »
Oana Dedeu a părăsit competiţia "Ultimul Trib"| FOTO Galerie foto
14imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Oana Dedeu a părăsit competiţia „Ultimul Trib”| FOTO

Cel mai nou episod al producţiei "Ultimul Trib", difuzat asearã la Antena 1, a venit cu o veste foarte tristã pentru Oana Dedeu, concurentã în echipa Crocodililor, dar care şi-a început parcursul în echipa Cameleonilor.

De Dana Aramă,

 

Accidentarea pe care a suferit-o la mânã nu îi permite sã mai continue jocul. „Oana a luptat foarte mult sã rãmânã în competiţie. Astãzi, din pãcate, din cauza unor probleme de sãnãtate, Oana pãrãseşte Ultimul Trib. Nici un duelist nu a plecat acasã, dar echipa roşie a mai pierdut un om important”, i-a anunţat Octavian Strunilã pe ceilalţi concurenţi.

„Am nevoie sã stau cu mâna imobilizatã o lunã de zile. Îmi pare rãu cã pãrãsesc aceastã competiţie în acest fel, însã mã bucur cã renunţarea mea va permite unui om care nu a avut accidentãri sã îşi continue parcursul în aceastã competiţie şi sã nu plece acasã”, a declarat Oana.

Astfel, când Lola deja îşi fãcuse bagajul de plecare, în urma duelului pe care l-a avut în interiorul echipei, cu Alex, a primit o veste neaşteptatã.

„A trebuit sã ajung aici, ca sã mã descopãr, sã îmi dau seama câte calitãţi am eu şi sã nu mai ascult de oamenii din jur, care nu mereu te încurajeazã. Abia aştept sã ajung acasã, vreau sã mã îndrãgostesc, vreau sã îmi schimb viaţa!” , a spus Lola la testimonial, neştiind ce surprizã o aştepta.

Focar cu 30 de vârstnici infectați cu COVID-19 la un cămin de bătrâni din Mogoșoaia. Rudele sunt revoltate pe autorităţi: “DSP nici nu răspunde”
Recomandări

Focar cu 30 de vârstnici infectați cu COVID-19 la un cămin de bătrâni din Mogoșoaia. Rudele sunt revoltate pe autorităţi: “DSP nici nu răspunde”

 

„Lola, pleci dar nu ştii unde pleci. Acasã nu pleci acum!”, i-a spus Octavian Strunilã, trimiţând-o sã petreacã o noapte singurã, pe o insulã pustie, doar cu apã şi foc, drept pedeapsã cã a pierdut duelul cu Alex.

Totodatã, concurenţii au aflat şi recompensa pentru proba Cãpitanilor – o noapte la vila de lux. „Mi s-au activat toate papilele gustative când mi-am adus aminte cum era la vilã!”, a mãrturisit Silviu Mircescu. Deşi în doar 4 oameni, faţa de şase câti avea echipa Lemurilor, Crocodilii, reprezentaţi de Alex, reuşesc sã câştige marele premiu în proba Cãpitanilor. „Victoria asta e pentru Mircescu!”, a spus Alex, care a avut astfel ocazia sã îşi ia revanşa în faţa lui Silviu Geandrã.


Uşor dezamãgiţi, pentru cã porniserã foarte siguri pe ei în luptã, Lemurii s-au vãzut nevoiţi sã se întoarcã pe insulã, în vreme ce Crocodilii, mai puţin Lola, care şi-a petrecut noaptea pe insula pustie, au avut şansa sã îşi încarce bateriile la vilã.

Oamenii nu cred în COVID. Ce au pățit buzoienii din cartierul Poștă. „Să știți că n-a fost nimic adevărat. Au inventat un motiv să ne țină în case”
Recomandări

Oamenii nu cred în COVID. Ce au pățit buzoienii din cartierul Poștă. „Să știți că n-a fost nimic adevărat. Au inventat un motiv să ne țină în case”

 

„Noi suntem foarte fericiţi cã am rãmas în aceastã formulã de patru, pentru cã avem şanse foarte mari sã eliminãm cât mai mulţi galbeni. Eu abia aştept sã ajungã la proba de Nominalizare, pentru cã atunci vom vedea cu adevãrat dacã echipa galbenã existã. Se vede cu ochiul liber cã ei nu sunt o echipã!”, a mãrturisit Silviu Mircescu.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

Close
Închide
  Close