Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis a vorbit despre lupta cu depresia. „Am făcut multe schimbări în viața mea”

Oana Lis a vorbit despre lupta cu depresia. „Am făcut multe schimbări în viața mea”

Oana Lis a trecut prin momente grele în urmă cu cinci ani, când s-a luptat cu depresia de care nu credea că mai poate scăpa. În cele din urmă, soția lui Viorel Lis și-a revenit, iar acum le mulțumește celor care i-au fost alături în acea perioadă.

De Livia Lixandru,

Între timp, Oana Lis a devenit studentă la Facultatea de Psihologie,  pe care a terminat-o cu brio, în speranța de a-i ajuta pe cei care trec prin aceeaşi situaţie, după cum ea a declarat recent.

„Asta era fața mea în 2014, în starea de depresie! Mulțumesc Lui Dumnezeu că am trecut peste acest episod și că mi-a scos în cale oamenii potriviți care m-au ajutat și sprijinit! Cu capul nu te pui, deși atunci eram mai tânără, mai slabă.

Acum, la 40 ani, sunt mai fericită și liniștită! Dar am făcut multe schimbări în viața mea între timp, renunțând la anumite obiceiuri și la anumite persoane, chiar și apropiate, care mă trăgeau în jos și doar mă foloseau.

De fapt, în numele iubirii iubește-te pe tine mult și te vor iubi și oamenii potriviți sufletului tău! ❤️?”, este mesajul transmis de Oana Lis pe contul de socializare.

Close
Închide
  Close