Mergi direct la conținut »
Oana Lis, cu fundul în sus pe șezlong. Imaginea asta a rupt internetul în două | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis, cu fundul în sus pe șezlong. Imaginea asta a rupt internetul în două | FOTO

Oana Lis, cu fundul în sus pe șezlong. Imaginea asta a rupt internetul în două | FOTO

Oana Lis este o femeie cu forme, însă cu toate acestea nu se sfiește să-și arate corpul în toată splendoarea, în costum de baie, la mare.

De Miruna Darcovici,

Soția lui Viorel Lis este o femeie noncoformistă și arată acest lucru de fiecare dată când are ocazia. Oana Lis a fost recent la mare și s-a lăsat fotografiată stând pe șezlong cu fața în jos, etalându-și posteriorul spre bucuria unora și disprețul altora. Ea a publicat imaginea pe o rețea de socializare, acolo unde amicii ei s-au împărțit în două tabere: unii i-au transmis mesaje admirative, iar alții au criticat-o sau au ironizat-o cu patos.

oana lis fund plaja

La începutul acestei luni, Oana Lis făcea publice mai multe fotografii de la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie sexy, „unicat”, după cum chiar ea a spus. Însă, la scurt timp, vedeta a șters de pe contul de socializare, toate imaginile. Astăzi, soția lui Viorel Lis a mărturisit de ce  a fost nevoită să facă asta.

“A trebuit să-mi șterg pozele de la mare în costum de baie, pentru ca cineva…mi le-a reportat pe motiv că ar conține nuditate! Ce lume de,rea și invidioasă! Pai m-ați găsit pe mine frate cu nuditate!? Daa panaramele astea de pe aici care-si pun poze si în sânii goi și rup Dubai-ul cu nuditatea…lor ,pe astea nu le mai reportați!!! Gata, m-am supărat…Ca la școala, aș vrea să iasă acum  ,în fața clasei…și să recunoască cine a făcut și de ce…Dar de unde, în față suntem prieteni și pe la spate ne lovim…”, a spus Oana Lis revoltată.

Oana Lis și-a surprins soțul cu o surpriză intimă

Oana și Viorel Lis formează un cuplu celebru și nonconformist. Fostul edil al Capitalei a împlinit 73 de ani anul acesta, iar soția lui l-a surprins plăcut în dormitor. Oana i-a făcut un cadou deosebit. Deși nu a dorit să spună despre ce este vorba, Viorel Lis a dat de înțeles că este vorba desre ceva intim. ”Sunt la un joc preferat, la pariuri. N-o să am o petrecere nemaipomenită. Cred că diseară o să merg cu Oana undeva, la un restaurant. Nu pot să spun ce cadou mi-a făcut Oana. Este intim. Pot să spun că mi-a pus o poză pe Facebook și un comentariu frumos. Mă simt tânăr, am impresia că am 26 de ani, pentru că ce e înainte de Revoluție nu se pune. Mă simt excelent pentru că am ieșit din politică, fac ce îmi place cu toate că unii mă critică. Duc o viață foarte bună, nu știu cum au trecut 18 ani. Ce îmi lipsește? Banii. Eu nu am fost un om bogat și nu am așa mulți bani”, a declarat Viorel Lis, acum câteva luni, la Antena Stars.

 
 
Close
Close
Închide