Mergi direct la conținut »
Oana Lis, în culmea disperării. Le-a cerut ajutorul prietenilor.  "Viorel m-a părăsit"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis, în culmea disperării. Le-a cerut ajutorul prietenilor. "Viorel m-a părăsit"

Oana Lis, în culmea disperării. Le-a cerut ajutorul prietenilor. „Viorel m-a părăsit”

Chiar dacă pare greu de crezut că poate pleca undeva fără soţia lui, ei bine, weekendul acesta, Viorel Lis a comis-o, iar Oana este în culmea disperării. Vedeta a scris un mesaj pe contul de socializare, prin care îşi anunţă prietenii că fostul edil al Capitalei a părăsit-o şi a plecat la mare fără ea.

De Livia Lixandru,

Mai rău, este faptul că blonda nu ştie exact cunde se află soţul ei, motiv pentru care a cerut ajutorul prietenilor virtuali. „Viorel m-a părăsit si a fugit la mare! Cine il vede prin Vama sa ma anunțe,astept mesaje in privat!”, a scris Oana alături de care a ataşat şi o imagine cu soţul ei.

13435491_10207198820155117_1952983337336997206_n

Oana și Viorel Lis nu se mai înțeleg deloc. Atunci când credea că lucrurile s-au mai liniștit în căsnicia lor, un nou scandal este pe cale să izbucnească. Fostul edil al Capitalei este din ce în ce mai gelos, iar soția lui a ajuns la capătul puterilor. Zilele trecute, Oana a izbucnit în lacrimi, în direct la tv. „Sunt supărată. Îmi vine să plâng de nervi. M-ai prins cam prost. Am diferite probleme, diferite discuţii cu Viorel… Ne certăm din nimicuri. Şi pe drum ne-am certat. Viorel e gelos pe orice persoană, şi pe prietenele mele. După 18 ani nu poţi să stai numai împreună…”, a spus Oana Lis.

 
 
Close
Close
Închide