Mergi direct la conținut »
Oana Lis, devastată de durere."Sper că e într-o lume mai bună"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis, devastată de durere."Sper că e într-o lume mai bună"

Oana Lis, devastată de durere.”Sper că e într-o lume mai bună”

În urmă cu două luni, Oana Lis a pierdut o ființă dragă, care i-a fost alături întotdeauna. Nașa vedetei a murit, după o luptă cu o boală cruntă. Deși a trecut ceva timp de atunci, soția lui Viorel Lis nu poate trece peste drama trăită. Soția fostului edil a fost în această duminică la cimitir, pentru a-i aprinde o lumânare.

De Livia Lixandru,

Oana Lis a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare. „La cimitir. Aprind o lumânare pentru nașa mea. Pentru că nu trebuie să  uităm să îi pomenim pe cei adormiți și care cândva au făcut parte din viața noastră, cu bune și cu rele. E prima oară când vin fără ea aici, de obicei veneam împreună la soțul și socrul ei. O lacrima îmi cade și sper că e într- o lume mai bună…e dor și doare”, a scris Oana Lis pe Facebook.

13087448_10206940274891647_1159150896658533258_n

Oana ținea mult la femeia care i-a ținut loc de mamă și, printre lacrimi, a anunțat că pe o rețea de socializare că aceasta a trecut în neființă. ”A murit matusa mea. Cicanescu Ioana sau doamna Mimi, cum o stiu apropiatii… Dumnezeu sa o ierte! Fiind orfana de mama, ea m-a crescut, a fost nasa mea, datorita ei am facut liceul in Bucuresti. Deja mi-e Dor sa vorbesc cu ea, dar nu se mai poate. A venit momentul sa ne spunem adio… Pentru cei care au cunoscut-o, va fi depusa maine la capela Sf. Ilie din sectorul 3”, a scris atunci Oana Lis, îndurerată.

Close
Închide
  Close