MENIU CAUTĂ

Oana Lis se simte rău. Vedeta nu poate să mănânce. “O să treacă repede. Adevărul e că eu…”

Distribuie

Oana Lis se simte rău, iar în ultima perioadă, soția fostului edil al Capitalei este nevoită să țină un regim strict. De altfel, aceasta recunoaște că în ultima vreme se îngrășase foare mult.

Oana Lis se simte rău, din cauza stării de sănătate. Este tristă că nu poate mânca și bea așa cum și-ar fi dorit, mai ales că peste doar câteva zile vine Paștele.

Oana Lis e rău. Vedeta nu poate să mănânce și să bea

Oana Lis e rău. Vedeta nu poate să mănânce. ”O să treacă repede. Adevărul e că eu…”

Oana Lis a creat un live pe pagina ei de pe o reţea de socializare unde a vorbit cu admiratorii ei. „Eu sunt tristă. De Paşte n-o să pot să mănânc, n-o să pot să beau pentru că ţin un regim. Important e să fiu sănătoasă. Lasă, că de 1 mai mă duc la mare, o să treacă repede şi Paştele ăsta. Am fost bolnavă. Am avut o alergie foarte puternică. Adevărul e că şi eu sunt un porcuşor şi nu pot să mă abţin de la mâncare”, a spus Oana Lis.

Oana Lis face dezvăluiri. Blonda a spus lucrurilor pe nume vizavi de modul în care este perceput acum soțul său, fost primar al Bucureștiului. Viorel Lis  a fost primarul Bucureștiului, mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României, și apoi ales în perioada 13 noiembrie 1998 – 26 iunie 2000.

Citește mai multe despre Oana Lis și regim pe Libertatea.

Comentarii