De Livia Lixandru,

Oana Lis se simte rău, din cauza stării de sănătate. Este tristă că nu poate mânca și bea așa cum și-ar fi dorit, mai ales că peste doar câteva zile vine Paștele.

Oana Lis e rău. Vedeta nu poate să mănânce și să bea

Oana Lis e rău. Vedeta nu poate să mănânce. “O să treacă repede. Adevărul e că eu…”

Oana Lis a creat un live pe pagina ei de pe o reţea de socializare unde a vorbit cu admiratorii ei. „Eu sunt tristă. De Paşte n-o să pot să mănânc, n-o să pot să beau pentru că ţin un regim. Important e să fiu sănătoasă. Lasă, că de 1 mai mă duc la mare, o să treacă repede şi Paştele ăsta. Am fost bolnavă. Am avut o alergie foarte puternică. Adevărul e că şi eu sunt un porcuşor şi nu pot să mă abţin de la mâncare”, a spus Oana Lis.

Oana Lis face dezvăluiri. Blonda a spus lucrurilor pe nume vizavi de modul în care este perceput acum soțul său, fost primar al Bucureștiului. Viorel Lis  a fost primarul Bucureștiului, mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României, și apoi ales în perioada 13 noiembrie 1998 – 26 iunie 2000.

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO