Mergi direct la conținut »
Oana Lis, mărturie cutremurătoare despre Viorel Lis: „Îmi spunea că dacă aş muri eu, se sinucide”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis, mărturie cutremurătoare despre Viorel Lis: „Îmi spunea că dacă aş muri eu, se sinucide”

Oana Lis, mărturie cutremurătoare despre Viorel Lis: „Îmi spunea că dacă aş muri eu, se sinucide”

Pentru Oana Lis, sărbătoarea Paşelui nu este un motiv de linişte şi bucurie şi asta pentru că mama ei a murit în Săptămâna Mare, la vârsta de 35 de ani. De asemenea, în urmă cu doar câteva săptămâni, mătuşa Oanei, femeia la care ţinea foarte mult, a murit. În urmă cu puţin timp, soţia lui Viorel Lis a făcut mărturisiri dureroase.

De Livia Lixandru,

„Mama mea a murit acum mulţi ani în săptămâna mare. Aveam 13-14 ani, iar ea avea 35 de ani. Durerea asta nu trece niciodată şi mai ales mama. Toată viaţa mi-a lipsit. Anul ăsta e şi mai trist pentru că a murit şi mătuşa mea la care am locuit mulţi ani. Era singura mea rudă. Se spune că e bine ca un om să plece în săptămâna luminată cum se spune. Mama mea nu avea o boală ca să mă aştept… A făcut infract. Şi eu am probleme cu inima şi de asta nici nu prea pot să fac sport mai mult de 20 de minute. Nu poate să mă înţeleagă decât cineva care ştie ce înseamnă. Pentru mine sărbătorile sunt întotdeauna triste (…) Mi-e greu să vorbesc, tot timpul mă ascund după masca glumelor. A făcut un atac vascular, am spart uşa, am găsit-o în casă. De 8 martie nu mai răspundea la telefon, am sunat la pompieri, am spart uşa şi am găsit-o în pat. Îmi pare rău că n-am apucat să mai vorbesc cu ea..”, a povestit Oana Lis.

„Vorbeam ieri cu Viorel Lis şi îmi spunea că dacă aş muri eu, se  sinucide, iar el ar vrea să fie îngropat cu toate nevestele ca Tutankhamon, a mărturisit amuzată Oana la Antena.

 
 
Close
Închide
  Close