MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2011 16:58

Oana Mareş şi Augustin Viziru vor să se despartă la notar

Distribuie

Oana a acceptat să discute despre despărţirea de vedeta postului Acasă TV şi spune că Augustin va rămâne pentru totdeauna în viaţa ei, mai ales că au avut o relaţie de 11 ani. Am format un cuplu timp de 11 ani, o perioadă lungă şi frumoasă din viaţa noastră. Probabil că timpul a erodat relaţia, cu toate că ştiu cât de greu este de crezut o explicaţie atât de simplă', spune Oana.
Blonda de la Antena 2 speră ca ea şi Augustin să rămână prieteni în continuare. Vom merge împreună, de mână, la notar, nu va avea loc nici un proces. Am discutat exact ca doi prieteni şi am stabilit ce avem de făcut pe mai departe. Faptul că am rămas prieteni nu este o declaraţie seacă şi lipsită de adevăr: indiferent ce ne va rezerva viitorul, Augustin va rămâne un om important şi special pentru totdeauna în viaţa mea. Îi mulţumesc pentru cei 11 ani în care mi-a fost alături şi îi doresc tot binele din lume', a încheiat Oana Mareş.

Starea de sănătate a tatălui lui Augustin le-a întârziat separarea

Augustin şi Oana nu mai formează un cuplu de circa nouă luni. Cei doi au decis să nu se separe şi din punct de vedere legal din cauza stării proaste de sănătate a tatălui lui Augustin, Petre Viziru (foto).
Bărbatul suferă de cancer şi o astfel de veste ar fi putut reprezenta un şoc pentru el. Noi stabilisem de foarte mult timp să ne despărţim, dar am aflat că tatăl meu este bolnav şi a fost hotărârea ei să rămână alături de mine, pentru a nu ne şoca părinţii', a declarat Viziru la Poveştiri adevărate' (Acasă TV).

Citește mai multe despre Augustin Viziru și Oana Mareş pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii