Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Oana Roman, experiență inedită la mare de 1 mai. Ce spune vedeta despre Antonia și Alex Velea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Oana Roman, experiență inedită la mare de 1 mai. Ce spune vedeta despre Antonia și Alex Velea

VIDEO/ Oana Roman, experiență inedită la mare de 1 mai. Ce spune vedeta despre Antonia și Alex Velea

Oana Roman, experiență inedită la mare de 1 mai.Vedeta a povestit în cadrul emisiunii sale online, găzduită de revista VIVA!, OanaPunctRoman, despre ce a văzut în acest weekend, pe litoralul românesc.

“Eu nu am mai fost la mare de 1 mai, de vreo șase ani, pentru că în 2013 l-am cunoscut pe Marius, iar un an mai târziu am născut-o pe Izabela. După asta a urmat o perioadă mai grea pentru mine. Am suferit o operație ce a durat 8 ore. Pe 1 mai eu aniversez ziua în care m-am născut pentru a doua oară. Am rămas cu sechele serioase atunci. Eu nu voi mai fi la fel niciodată. Din anul acela nu am mai fost niciodată la mare. Acum, eram curioasă cum e la mare de 1 mai, în aceste cluburi noi deshise, unde petrecerile încep ziua și nu noaptea. Anul acesta ne-am dus la mare, la invitația unei prietene. Este foarte costisitor să mergi într-un astfel de club. Eu am noroc, nu pentru că am bani, ci pentru că am prieteni. Pe patronii acestor cluburi  îi cunosc de foarte mult timp. Am văzut și acele roabe cu șampanie despre care s-a tot vorbit. Vreau să vă spun că la masa prietenilotr mei, nu veți vedea niciodată venind roaba cu șampanie. M-am întâlnit cu foarte multă lume. Cu Codin Maticiuc, sufletul petrecerilor. M-am întâlnit cu Delia și soțul ei și multe alte vedete. O atmosferă absolut specială. M-am distrat”, a spus Oana Roman.

Oana Roman

Mai mult, vedeta a vorbit și despre întâlnirea cu Alex Velea și Antonia, care îi sunt foarte buni prieteni acesteia.

„Atunci când se pronunţă divorţul dintre ea şi Vincenzo va putea cere custodia fetiţei şi o poate şi câştiga. Aşa va putea să îşi crească fetiţă alături de ceilalţi doi copii pe care îi are cu Alex Velea. Alex Velea a trebuit să intenteze un proces prin care să demonstreze paternitatea celor doi copii. A câştigat procesul, sentinţa a fost una favorabilă lui Alex. Săracul Alex a fost nevoită să se lupte pentru ca un judecător să recunoască faptul că el este tatăl copiilor şi să ne schimbe certificatul de naştere. (…) M-am întâlnit cu ei la mare. M-au oprit, Antonia m-a luat în braţe, Alex la fel. Mi se pare că sunt un cuplu extraordinar de frumos”, a spus Oana Roman în live-ul pentru revista Viva.

„Are mereu această supărare despre care mereu îmi spune, această dramă, că nu poate să aibă fetiţa lângă ea. Este foarte greu în sufletul ei de mamă să fie împărţită. Nu este împlinită şi fericită din cauză că omul ăsta, Vincenzo, nu vrea să îi acorde divorţul. Sper ca omul ăsta să înţeleagă şi să îi dea voie acestei femei să îşi trăiască viaţa”, a mai spus Oana Roman despre Antonia.

 

Citește și

Psihologul Libertatea, despre crima de la Baia Mare. “Avem de-a face cu o regresie psiho-afectivă la stadiul de animal”

 

Close
Închide
  Close