Mergi direct la conținut »
Oana Roman, o nouă intervenție la sprâncene “Vă arăt rezultatul final”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Roman, o nouă intervenție la sprâncene “Vă arăt rezultatul final”

Oana Roman, o nouă intervenție la sprâncene “Vă arăt rezultatul final”

Oana Roman, o nouă intervenție la sprâncene. Vedeta a postat o imagine în care se află în salonul de înfrumusețare, acolo unde va face o micropigmentare.

De Livia Lixandru,

Oana Roman, o nouă intervenție la sprâncene, de data asta, de întreținere. Fiica lui Petre Roman s-a lăsat pe mâna  Mariei Păuna, Regina sprâncenelor. Vedeta le-a promis fanilor că va arăta în curând rezultatul final.

Oana Roman, o nouă intervenție la sprâncene “Vă arăt rezultatul final”

Oana Roman, o nouă intervenție la sprâncene, de data asta pentru întreținere

“Azi, retuș la micropigmentare…încă nu e gata, o să vă arăt rezultatul final!”,  a scris Oana Roman pe Facebook. Prietenii virtuali au comentat imediat în dreptul fotografiei. „Ești drăguță, dar te rog să îmi spui rețeta după care ai slăbit”, „Frumoase sprâncene”, „Ce îți mai place să te faci frumoasă. Ai slăbit”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Oana Roman a mărturisit recent de ce, chiar dacă e toiul verii, nu se grăbește să fugă la mare să se răcorească. „Nu îi plac să stau la soare, dar mai ales pentru că am o contraindicație din familie, mama a avut cancer de melanom, iar riscul e mai mare  la mine. Plus că mi se pare că o femeie e mai interesantă cu o piele naturală, decât una arsă de soare. Folosesc cremă de bebeluș cu factor de prtecție 50+”, a mărturisit pentru Viva.ro Oana, care recent a aniversat 3 ani de la căsătorie.

Citește și:


Scandal-monstru pe titlul de cetățean de onoare al preotului Cristian Pomohaci. Ce decizie radicală s-a luat


 

Close
Închide
  Close