Mergi direct la conținut »
VIDEO/ La fel de frumoasă ca în perioada “Liceenii”, Oana Sîrbu s-a aniversat pe strada Frumoasă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ La fel de frumoasă ca în perioada “Liceenii”, Oana Sîrbu s-a aniversat pe strada Frumoasă

Cândva fetița teribilă a cinematografiei românești, Oana Sîrbu a împlinit luni 51 de ani și și-a aniversat ziua de naștere într-un loc original, dedicat frumosului decorativ interior, situat chiar pe strada Frumoasă din centrul Capitalei.

De Florian Gheorghe,

 An de an, solista e admirată și prin faptul că timpul pare că s-a oprit în loc în cazul său în perioada lungmetrajului care a făcut-o faimoasă: “Liceenii”, unde a jucat rolul Danei, alături de Ștefan Bănică jr.

Octavian Ursulescu, cel care a prezentat-o publicului la prima sa urcare pe scenă,  a complimentat-o, emoționând-o până la lacrimi, spunându-i că  îi poate da și astăzi, din nou, așa cum a făcut-o la debutul artistei (Festivalul de la Mamaia, 1986), Premiul ”Tinereții”.

“Am un echilibru în tot ce fac. Am o genă bună și, nu în ultimul rând, iubirea mă face frumoasă, spirituală, generoasă cu emoțiile mele. Starea interioară ne dă vârsta și sănătatea. Și asta ne face frumoși”, ne-a declarat artista la aniversarea sa muzicală.

Sensibilă și modestă, admirată dintotdeauna pentru conduita discretă în viața privată, Oana Sîrbu și-a dorit prietenii apropiați alături la această aniversare specială, mândră că a putut să-și ofere un cadou special,  un dublu album cu cele mai frumoase melodii pe care le-a cântat (“Te iubeam” și “Doar tu știi” FOTO), 28 de melodii compuse de Virgil Popescu, una din persoanele importante din viața sa, cu care continuă să colaboreze profesional după 25 de ani de când au încheiat relația lor sentimentală.

Ajunsă la o vârstă a împlinirii, respectată de public pentru o carieră fără cusur, Oana Sîrbu a susținut și un recital în spațiul intim unde a ales să se sărbătorească, alături fiindu-i Silvia Dumitrescu Ochescu, Mihon Minodora și solista de jazz Irina Sârbu.

CITESTE SI:Surse medicale: Mihai Constantinescu este în moarte cerebrală. Artistul a suferit două stopuri cardiace

Close
Închide
  Close