Mergi direct la conținut »
Oana Zăvoranu își deschide clinică medicală. Vedeta a dat lovitura. Ce anunț a făcut în urmă cu puțin timp
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Zăvoranu își deschide clinică medicală. Vedeta a dat lovitura. Ce anunț a făcut în urmă cu puțin timp

Oana Zăvoranu își deschide clinică medicală. Vedeta a dat lovitura. Ce anunț a făcut în urmă cu puțin timp

Oana Zăvoranu își deschide clinică medicală. După o perioadă în care nu a dat niciun detaliu despre proiectul la care lucrează de mulă vreme, bruneta a făcut anunțul pe contul de socializare.

De Livia Lixandru,

Oana Zăvoranu își deschide clinică medicală și a făcut anunțul public pe contul de Facebook. Fanii au rămas mască, mai ales că nimeni nu se aștepta ca bruneta să demareze un așa proiect.

Oana Zăvoranu își deschide clinică medicală, în curând

„Clinica mea medicală. Nu există #revoluție lipsită de importanță, există numai asteptări foarte mari mari, nu există cauze mici, există numai ignoranță. Orice alăturare de forțe, de dorințe, de idealuri pentru a încerca să facem lucrurile mai bine pentru semenii noștri, în sprijinul progresului, este o revoluție și noi, echipa, ne dorim să aducem tot ce este mai bun pentru tine, pentru sănătatea ta. Asta se întâmplă în cadrul clinicii încă de la începutul lunii #Aprilie de când dotăm și construim echipa de medici să fie pregătită să iți ofere tot sprijinul de care ai putea avea nevoie. De curând a sosit la clinică un nou echipament de investigație de ultimă generație, pe care îl montăm și pe care ne dorim să îl punem cât se poate de repede la dispoziția ta”,  a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Oana Zăvoranu a participat recent la show-ul Uite cine dansează, de unde din păcate a fost eliminată.

Close
Închide
  Close